Перкусионистът и китаристът на SLIPKNOT ще започнат да пишат нов материал през февруари

23 ное 2016, 07:35 ч. 1263 / 3 12
пред./следв.

   В интервю за списание "Rolling Stone" перкусионистът на SLIPKNOT Shawn "Clown" Crahan разкрива, че, заедно с китариста на групата Jim Root, ще започне да пише материал за нов албум в началото на февруари 2017 г. Не е уточнена датата, на която SLIPKNOT ще влязат в студио за записи. Последната им творба ".5: The Gray Chapter" излезе през 2014-а след шестгодишна пауза. 

   Преди време фронтменът на групата Corey Taylor намекна, че следващия им албум може да е двоен и концептуален. Предстои да разберем повече подробности.

 

още за:

SlipknotShawn Crahan


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


maxXx 23.11.2016 14:11:41 отговори + 2 5
Чакаме с нетърпение, а дотогава бичим Грей Чаптъра и по-старите извергщини! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 23.11.2016 13:51:32 отговори + 3 3
анти-елек *********.
СЛИП(пожълтел)нот срещу AMON AMARTH да тичат пак няма да се доближат до тях.
Че Слипнот и корн имат добри идеи имат последният корн е чук от всякъде ама да ги слагаш и сравняваш с истинските Метал банди е меко казано Богохулство и признак за тежки психични отклонения.
Колкото до Metallica когато палячовците ти
Пренапишат Метал историята както направиха Металика могат да бъдат и изглеждат както си поискат.
Не веднъж съм го казвал не ви харесвам факт но не ми пречите стига да не се мешате с металите.
Писнало ми е да ви гледам и по концертите
Размахващи нарязаните си с клес перчеми
И размахвайки ръце и крака все едно сте на Мме двубой, а не на концерт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 23.11.2016 16:06:31 + 2 1
Один ще го срази и него, затова живее в мазето на техните и не смее да излезе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 23.11.2016 12:04:51 отговори + 2 2
Къде е анти-елека да ни просвети колко по-корави и "метъл" са клоуните от викингите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-кирпич 23.11.2016 12:09:11 + 2 1
А къде беше ти да ни просветлиш колко емо и бой банда са Металика на новата си снимка? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 23.11.2016 13:28:03 + 4 4
Тук съм бе палячо.Къде ги виждаш тези викинги като излезеш на улицата?И Сабатон и Алис Купър ли са по-корави?Или Саксон и Хелоин?Понеже доста пъти си се изцепвал,че разни пискливи палАр и хард-рок лигни,били по-здрави от Слипнот и Корн.Глух ли си?А вземи си пусни първите 2 на Слипнот,пък тогава ми говори за "яките" хеви метъл дракони.Ся разбирам да ми кажеш дет-метъл,че здрав,ама с твоите умрели хевита. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 23.11.2016 16:03:50 + 3 5
Слипнот и Царевицата за жалост съм ги чувал и то неведнъж - в един момент свирят нещо, което наподобяват слаб метъл, а в следващия - тийн поп за 15-годишни. Кори Тейлър има страхотен глас, но дотам. В момента в който се разквичи убива всичката инерция... Що се отнася до вокалите на Джонатан Дейвис - това рапиране ли трябва да е или човек, който се опитва да звучи като маймуна? Цялата им тематика (и на ню-метъла като цяло) е за това колко са нещастни и неразбрани, проблемите с в училище и проблемите си с мама и тате. Жалка история без нито едно китарно соло.

След успеха и емотията на Слипнот и Царевицата, от MTV решиха да произведат и милион други ню-метъл бой банди, които са още по-далеч от метъла, а после, когато нео метъла беше на системи, просто му дръпнаха щепсела и започнаха да развъждат зализани -кор емота. Каква ще бъде следващата MTV "мода" в метъла? Корейски поп, съчетан с метъл?

Слушай MTV групи, после ми разправяй как доказали се групи, слушани от няколко поколения, допринесли за развитието на МЕТЪЛА, били бабешки рок и не стрували. А пък без Алис Купър, който дори не изпълнява метъл, палячовци като Слипнот и Мерилин Менсън никога нямаше да си помислят да сложат маски и да си боядисат лицата, камо ли да "шокират" публиката с късане на библии и прочие! С какво са допринесли те за равитието на метъла, освен с хленченето си?

Та, колко хора над 12 слушат "Meteora" на Линкин Парк и колко хора си пускат "The Number of The Beast" на Мейдън в днешни дни? Колко хора вече изслушаха и забравиха последния албум на Царевицата за сметка на "Hardwired..." на Металика, който ще се помни дълго време? След 50 години колко хора ще слушат "Paranoid" на Блек Сабат и колко ще си пускат "Last Resort" на Папа Роуч??? За справка: Краля се слуша вече над 60 години, Бийтълс над 50, Стоунс все още са активна група, а пък повечето MTV групички отпреди 10-15 години отдавна са забравени.

Истинския метъл е безсмъртен, а тенекията рано или късно ръждясва!

(що се отнася до викинги - ако някога отидеш на (истински) метъл концерт у нас, със сигурност ще видиш един или двама такива, със сигурност много повече в Скандинавия)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 23.11.2016 19:03:48 + 2 1
Анти-елек, ти тъп би си иби си затъпял от друсня?
Как ще са пискливи вокалите в пауъра и хард рока, като точно в тези стилове се изисква най-големи певчески възможности и там са най-добрите вокалисти, вкл. Дио, Дейвид Ковърдейл, Йорн, Фабио Лионе и много други.
Харесвай си Корн и Слипнот, но не се излагай с пълни глупости. Как може да е довод това, че като излезеш на улицата, не виждаш викинги, ми то и маскирани като твойте любимци не виждаш, освен на Хелоуийн и някакъв маскарад (когато има маскирани и като викинги).
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-кирпич 23.11.2016 20:12:00 + 1 1
Със сигурност анти-терлик е много по-тъп. И продължава да не му изнася да коментира новата снимка на Металика... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 23.11.2016 21:49:11 + 1 1
Мама винаги ми е казвала да не храня троловете, та затова не ти отговарям. Но понеже настояваш, какво е мнението ти за тези момчета (момичета?):

http://frequency.at/wp-content/uploads/bring-me-the-horizon.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/90/b9/17/90b91732193d1f45697589e7162b9c4e.jpg

http://www.infectiousmagazine.com/wp-content/uploads/2011/08/Artist-9806451-ofmice.jpg

http://images6.fanpop.com/image/photos/34300000/Sleeping-With-Sirens-sleeping-with-sirens-34330501-499-324.png

http://assets.blabbermouth.net/media/paparoachband2015newpromo_638.jpg

Нима Металика нямат ли правото на лигави снимки при положение, че такива зализани същества все още не са сразени за престъпленията си срещу метъла?!

Ето и една снимка на Металика след поредния им бездарен концерт. Не стига, че приличат и звучат като пълни п*дали, ами и едно соло не могат да изсвирят! Тоя Кърк само дрънчи, та дрънчи на китарата, една нота не може да изсвири както трябва. А и Ларс защо е там изобщо, като от пищенето на Джеймс като малко момиче не се чуват барабаните му?! Забележи и всичките им 12-годишни фенки (от които е съставена 90% от фенбазата на Металика) на заден план ронят крокодилски сълзи, понеже само тези позьори могат да ги разберат. Агресивен хомосексуализъм, какво да ти кажа. То бива, бива такова нещо, ама и тях ще ги бива!

http://www.riffyou.com/wp-content/uploads/2015/01/metallica-live.jpg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-кирпич 23.11.2016 23:04:22 + 2 0
Тогава би трябвало да си умрял от глад, защото не се храниш. Или пък още мама те храни? Кажи и на нея да не храни тролове, че да ни отървеш от мъките си.

Пак си изписал 100 страници глупости и не казваш нищо по същество и не отговаряш на въпроса. Ама какво ли се чудя - това е типично за теб.

Хайде заспивай с гумените танкчета и надуваемия чук на Тор под възглавницата. И са настройвай психически, че наближава коледа и мама ще те кара да се изкъпеш. За 2-ри път тая година.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 24.11.2016 06:44:26 + 3 0
Анти-кирпич, и двамата са хвани единия, удари другия.

Айде мир и любов, всеки да слуша каквото му харесва. Аз така правя и съм си един доволен откъм музика трол.


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".