Вижте видео към дебютния соло сингъл на Mick Mars "Loyal to the Lie"

31 окт 2023, 08:20 ч. 467 / 9 1
пред./следв.

   Бившият китарист на MOTLEY CRUE Mick Mars се подготвя да издаде дебютния си самостоятелен албум, който ще носи заглавието "The Other Side of Mars". Вече са ясни списъкът с песни и обложката на предстоящата творба. Ще ги намерите по-долу. Датата на издаване е 23 февруари 2024 г.

   Днес музикантът прави премиера и на първия сингъл от бъдещия диск. Това е песента "Loyal to the Lie". По-долу може да гледате онлайн и официален видеоклип към нея. Траклист:

01. Loyal to the Lie
02. Broken on the Inside
03. Alone
04. Killing Breed
05. Memories
06. Right Side of Wrong
07. Ready to Roll
08. Undone
09. Ain't Going Back
10. LA Noir

 

mick mars - the other side of mars

mick mars

още за:

Mick Mars


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Чуканец 31.10.2023 13:02:27 отговори + 5 2
Велик си е Мик! Песента за жалост е обикновена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".