Вокалистът Danny Worsnop се връща в ASKING ALEXANDRIA

22 окт 2016, 08:46 ч. 1239 / 3 15
пред./следв.

   След няколко седмици слухове ASKING ALEXANDRIA потвърдиха официално, че вокалистът Danny Worsnop се завръща в бандата и заменя украинеца Denis Shaforostov, който прекара в групата малко повече от година и с когото през март бе издаден албумът "The Black".

   Worsnop и китаристът Ben Bruce са изгладили противоречията си в средата на септември и така е станало възможно певецът да се събере отново с бившите си колеги. Danny пусна няколко песни и обяви подробности за свой самостоятелен албум, който обаче още не излязъл. Наскоро вокалистът промени заглавието на диска на "The Long Road Home". Дали в подтекстът на това име е свързан със завръщането му в ASKING ALEXANDRIA може само да се предполага. Очаква се творбата да се появи през ноември.

 



Коментари   (15)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Рептил 23.10.2016 10:42:07 отговори + 7 0
Видял е че без Asking Alexandria не шиба 13 годишни . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GapstaR[13] 23.10.2016 01:14:35 отговори + 5 1
Изобщо не съм очаквал сериозни момчета като вас, да се изказват, че и да спорят под тази статия...Елеци, терлици, голиати и тролове... Първо тотално грешите относно появата на чалгата по нашите земи... циганите не идват тук, като свирачи, а като проститутки (каквито са и до днес) Второ - чалгарите са си проститутки и днес, но това прави ли ги цигани? Трето - пишете и спорете под статиите за групи, които си заслужават... Поздрави на всички! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кинти, баце 22.10.2016 20:51:56 отговори + 5 1
Ако АА са третирали въпросния Денис като наемник и е имал неравностойни финансови договорености, нормално да ги от*бе (както се разбра, че е направил от видеото на китариста). Това е толкова често срещано в съвременните банди, че в случая няма дори значение кой е виновен. Иначе, жалко, с въпросния Денис бандата си зазвуча така, както именно трябва да звучи - като емо банда. Горките влюбени ученички, които се надяваха да го видят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лев Тръцки 22.10.2016 20:28:38 отговори + 6 2
Едни 50-100 години гулаг за тези младежи не е лоша идея. А вокалистът няма перчем, да не иска да намекне, че е надраснал "метълкора" и вече е готов да прави творчески преразкази на Металика? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 22.10.2016 12:49:21 отговори + 5 4
Тъкмо когато изглеждаше, че е зарязал емотията и се е захванал с истинска музика... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Голиат 22.10.2016 15:32:06 + 5 3
Сега пък кънтрито стана "истинска музика". Schizos Are Never Alone. Парно - Терликът Is Never Alone. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голиат 22.10.2016 15:32:47 + 4 3
*пардон
Глупав auto correct
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 22.10.2016 17:08:10 + 6 2
Кънтрито винаги си е било истинска музика... Народната музика също, преди да си казал нещо! Така де, кънтрито не е ли "народната музика" на американците (от която днес грабят с пълни шепи британските хипстъри)? А пък в сравнение с хленченето и реването на Аскинг и подобни MTV емо величия, дори Бийбър звучи като музикален гений! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голиат 22.10.2016 18:30:01 + 1 5
Забрави сръбската и турската чалга. И на тях това им е народната музика значи е по-истинска музика от емотата по МТВ. А ти си обратното на гений Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 22.10.2016 19:01:20 + 6 1
Сравняваш кънтри със... сръбско и турска музика? Да, Боб Дилън и Цеца Величкович са на едно ниво! А ако питаш мен, дори в чалгата има повече чест, отколкото във фалшивия метъл и емо "музиката". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 22.10.2016 19:14:35 + 6 0
Чалгата не е ничия народна музика. Тя комбинира мотиви от народната музика от различни страни на Балканите (плюс други влияния). За създаването й голям принос имат циганите, но не е и циганска народна музика. Съвсем накратко и елементарно, когато циганите идват по-масово на Балканския полуостров, той е под владичеството на Османската империя. Циганите се хващат като музиканти на разни паши и бейове и им свирят някакви смесени мотиви, от каквото са чули по пътя и чуват на място. Това е началото на чалгата. После тя продължава да се развива по същата формула, с местни особености в различните страни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голиат 22.10.2016 19:30:18 + 1 5
Фалшив метъл има в болното си съзнание и в болните съзнания на такива като теб. Има ли фалшив фолк, фалшива класическа музика, фалшив джаз и т.н.? Сигурно има Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 22.10.2016 20:07:54 + 7 2
Когато една бой банда, свиреща поп музика нарече себе си (или някой я е нарекъл) метъл, това прави ли ги наистина метъл? Корн, Слипнот, Лимп Бизит, Папа Роуч, ранните Линкин Парк, Мерилин Менсън, а в днешни дни разни зализани емота като Аскинг, всички от които само квичат за проблемите си в училище, разбитите си сърчица, колко мразят мама и тате, колко са неразбрани, колко са нещастни и бла-бла-бла (бонус точки, че всичко са дело на медии като MTV). Това не истински метъл! Тийнейджърския гняв не е метъл! Зализаните емо прически и дамските джинси не са метъл! Картонените/тенекиените барабани не са метъл! Плакането и реването, което замества пеенето, не е метъл! Просто защото дрънчат на електрически китари, на които дори едно соло не могат да изсвирят, това не ги прави метъли! Това са емота и позьори! Това е фалшив метъл!

Накратко - това, което MTV рекламира като "метъл", просто не е МЕТЪЛ. Факт е, че откак ню-метъла е роден (и откак метълкора придобива популярност) и MTV решава да създаде хиляда бой банди, всички от които звучат и изглеждат по абсолютно същия начин, Истинския метъл повече не е на почит и цяло едно поколение придобива грешна представа за това що е метъл. Нищо чудно, че се е зародил стереотип за това как "метълите", освен че са мръсни и некъпани сатанисти, са група депресирани, режещи се емота...

Утре, когато Джъстин Бийбър набара електрическа китара, него също ще нарекат "метъл" и медиите ще тръгнат да го сравняват с Ренди Доудс и Брус Дикинсън, сигурен съм. Както казват Кралете:

СМЪРТ НА ФАЛШИВИЯ МЕТЪЛ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 22.10.2016 22:51:04 + 3 1
За тоя дето пита дали имало фалшива класическа музика- ми има естествено- сума ти добили "звезден" статут изпълнители правещи халтурка. Примерно поредният струнен квартет/квинтет съставен от мадами с дадености, които обаче не могат да свирят кой знае колко но пък пълнят зали, понеже и публиката вътре толкова разбира.
Аналогично си има фалшив джаз и фалшив фолк- примерно разни "преработки" на народни песни от съвременни композитори, тиражирани по чужбина като български фолклор (въпреки липсата на каквото и да било автентично) си е фалшив фолк и за съжаление повечето популярен български фолклор е фалшив и т.н.
Във всеки жанр си има истински неща и фалшиви.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голиат 22.10.2016 10:32:28 отговори + 8 1
Кефи как на малката картинка на началната страница се виждат само паласките на Данчо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".