Чуйте предварително новия диск на TERROR "Trapped in a World"

3 мар 2021, 08:44 ч. 460 / 5 1
пред./следв.

   Американските хардкор ветерани TERROR ще издадат нов албум, озаглавен "Trapped in a World", този петък, 5 март. За записите на диска към групата се е присъединил бившият ѝ китарист Todd Jones (сега в NAILS).

   Албумът не включва нов материал, а презаписани песни от ранния каталог на бандата. Пълнокръвна нова творба се очаква да се появи по-късно през тази година. Следвайки тази връзка, може да чуете всички парчето от "Trapped in a World". Траклист:

01. Lowest Of The Low
02. Life And Death
03. Out Of My Face
04. Keep Your Distance
05. Less Than Zero
06. Overcome
07. Better Off Without You
08. Crushed By The Truth
09. Not This Time
10. One With The Underdogs
11. Keep Your Mouth Shut
12. Push It Away

 

още за:

TerrorTodd Jones


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Петър Павлов 3.03.2021 20:19:48 отговори + 0 0
Не включва песни от цялата дискография, а само от първия албум и ер-то преди него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".