AUTOPSY ще влязат в студио следващия месец

9 яну 2011, 11:56 ч. 237 / 10 4
пред./следв.
Възродените щатски гор легенди AUTOPSY ще влязат във "Fantasy Studios", Бъркли, Калифорния в началото на февруари с продуцента Adam Munoz, за да започнат записи за новия си албум "Macabre Eternal". Дискът се очаква да излезе през пролетта от "Peaceville Records". Барабанистът/вокалист на групата Chris Reifert казва пред списание "Decibel", че AUTOPSY дори имат повече материал, отколкото е необходим за бъдещата творба.

още за:

Autopsy


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 10.01.2011 12:37:07 отговори + 0 0
Безспорно най-великата банда в жанра! Нямам търпение, двете парчета от последното ЕР са нечовешки яки и албумът съм сигурен че ще разцепи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 9.01.2011 19:36:30 отговори + 0 0
Култ! Който е сложил пръстче надолу на това да оди да си слуша кондьо и ивана! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

лорд Петко 9.01.2011 16:43:09 отговори + 0 0
тия са неноррмално яки! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDream 9.01.2011 12:07:40 отговори + 0 0
Очаквам с нетърпение! И да го заредите в магазина!! :-)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".