За нас


   Сайтът ни съществува от 13 август 2001 г. Времена, в които основният достъп до Интернет се осъществяваше чрез дайълъп модеми, до раждането на "WordPress" оставаха цели две години, Макс Кавалера вече не бе в Sepultura, но Роб Халфорд все още не се бе завърнал в Judas Priest. Постепенно и по естествен път WeRock.bg се утвърди като най-посещаваната и авторитетна онлайн медия за рок и метъл музика в България. Преминал през редица промени, понастоящем WeRock.bg е част от "OFFMedia Group" - независима групировка от сайтове, обединени от общи идеи и принципи.

   WeRock.bg предлага изключително разнообразие от информационни ресурси на своите посетители - актуални новини от световната и българска рок сцена, интервюта с музиканти, издатели и промоутъри, ревюта на албуми, десетки хиляди снимки от концерти и мн. др. Към сайта съществува онлайн магазин за рок и метъл музика и мърчандайз продукти. Кои са нашите автори и сътрудници може да разберете в секция "Екип".

   По данни от 2019 г. WeRock.bg се посещава от над 350 000 души годишно. Близо 70% от тях са постоянна аудитория - хора, които се връщат при нас повече от веднъж. С над 19-годишна история зад гърба си WeRock.bg е не само най-дълго съществуващият действащ рок сайт в България, но и една от най-старите онлайн медии у нас изобщо.


Екип


Satyr
главен редактор

Ози
автор/репортер

HeathenHeart
автор/репортер

TigerMaster
автор/репортер

Нели Лозанова - Florimel
автор/репортер

Гергана Стойчева - Нуша
автор/репортер/редактор

Alatriste
автор/репортер

Eino
автор/репортер

Маруш "Луци" Денчев
уеб програмист

Ивайло Хранов
фотограф

Станимир Сребър
фотограф

Иво Канин
фотограф

Виктор Александров
фотографГост-автори

Даниел Динев - Zixxth
Албена Цолова - Бета
Jurisprudent
Whiplash
Davidian
Яни
Seidurman
Цветелин Замфиров - Morean
Михаил Бекяров - Син език