VADER разкриха заглавието и имена на песни от предстоящия си албум

14 яну 2011, 07:18 ч. 341 / 11 1
пред./следв.
Полските детметъли VADER са променили планираното заглавие на новия си албум от "Return To The Morbid Reich" на "Welcome To The Morbid Reich". Записите за бъдещата творба ще протекат между 15 март и 10 април, а миксирането и мастерирането ще бъдат извършени през месец май. Дискът ще включва 10-11 песни и два бонуса в различните си версии. Ето и работните заглавия на някои от парчетата: "Lords of Thorns", "I Am Who Feast Upon Your Souls", "Only Hell Knows", "Return To The Morbid Reich", "I Had A Dream".

още за:

Vader


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Frances 14.01.2011 16:52:05 отговори + 0 0
VADERRRRR!!!! Да са ни живи и здрави поляците, такъв здрав дет правят! Дано да дойдат пак и този път ще гледам да се вясна, макар и с риск да ме смелят :Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".