Барабанистът на MR. BIG Pat Torpey е диагностициран с болест на Паркинсон

24 юли 2014, 20:54 ч. 366 / 2 4
пред./следв.

   MR. BIG разпространиха съобщение, че барабанистът им Pat Torpey е диагностициран с болест на Паркинсон и поради това няма да може да изпълнява задълженията си по време на предстоящото световно турне в подкрепа на новия албум на групата. Очакваната творба на бандата се нарича "...The Stories We Could Tell" и ще излезе през септември чрез "Frontiers Records".

   От своя страна Torpey коментира: "През последните години имах симптоми на болестта на Паркинсон, но диагнозата се подтвърди наскоро с влошаване на симптомите. Имам намерение да се боря с болестта със същата страст, с която бия барабаните и с която живея. Ще продължа да записвам и свиря, доколкото позволява състоянието ми."

   Очаква се MR. BIG да обявят в близко бъдеще заместник, който да заеме мястото зад барабаните по време на концертните изяви на групата, а Torpey ще се включва в отделни парчета и акустичните сетове.

pat-torpey

още за:

Mr. BigPat Torpey


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


дъфф 25.07.2014 11:04:25 отговори + 0 0
Човека е на 60 години, а случаи на паркинсон има и при 25 годишни за съжаление... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Petrucci 25.07.2014 10:16:49 отговори + 0 0
Жалко,много жалко - един наистина впечатляващ барабанист...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 25.07.2014 09:05:59 отговори + 0 0
Хмм, не е ли малко млад за Паркинсон?! Язък за човека... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 25.07.2014 08:34:54 отговори + 0 0
Много жалко. Всеки един от Мр.Биг е незаменим. Предполагам, че бившия от дрийм тиътър ще помага на барабаните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".