1% от населението на Финландия присъства на концерт на METALLICA на 16 юли

18 юли 2019, 07:15 ч. 6772 / 5 8
пред./следв.

   Американските легенди METALLICA изнесоха концерт във финландското градче Хамеенлина, намиращо се в южната част на страната, на 16 юли. Събитието е било посетено от 55 000 зрители, което е приблизително 1% от населението на Финландия.

   Цялата община, в която се намира Хамеенлина, има само 68 000 жители. Преди разпродаденото шоу METALLICA дариха 55 000 евро (по едно евро за всеки човек от публиката) на детска благотворителна организация в северната държава. 

   По-долу може да гледате видео, с което бандата благодари на Хамеенлина и прави обзор на гостуването си в града.

 

 

още за:

Metallica


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 23.07.2019 12:08:45 отговори + 1 7
Страната на метъла и дрън-дрън... Българите били чалгари. Не, просто хората в България (а и в много страни на запад, доста по-заможни) хората виждат, че Metallica свирят един и същи сет на 90 процента от концертите си, не им дреме за публиката и записват тъпни, освен това са и алчни. Истински интересуващите се от метъл фенове не слушат 5 групи на кръст, затова и Metallica вече не ги вълнуват. Бил съм на концерти на доста разнородни групи, но на тези не ща изобщо да стъпя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 23.07.2019 14:20:22 + 5 2
Ееее, човеко, ти направо ги разби. Едва ли не изкара една от най- важните (и влиятелни) групи в съвременната музика най- големите некадърници и боклуци. Не знам, не разбирам тая тенденция (особено напоследък) да се плюе толкова по Металика (признавам- фен съм им и може би затова съм пристрастен, а според някои хора и "необективен" )...

Свирят един и същи сет казваш. Ами, те по принцип повечето групи (дори и най- великите, с дискография с дължина от по няколко километра ) свирят горе-долу едно и също на турнетата си. Свои най- големи хитове плюс парчета от (евентуален) нов албум...

Не им дреме за феновете- ами те и много други рок-звезди са обвинявани, че се държат високомерно и "надуто". Не знам, индивидуално е- за някои фенове е важна музиката и се съсредоточават върху концерта, а за други е важно музикантите да си контактуват и "закачат" с публиката (следователно при тия вторите когато Металика не правят нещо подобно може да им струват, че не им дреме за тях)...

За алчността- не мога да кажа, не съм близък с тях и няма как да знам що за хора са... Може и да са алчни, може и да не са- музиката освен всичко друго си е и бизнес и както навсякъде другаде всеки си има различен подход при правенето му...

Относно записването на тъпни. Именно защото аз самия смея да твърдя, че не съм от тия рок и метъл-фенове, които слушат 5 групи на кръст мисля, че всъщност експериментите на Металика в последните им албуми са напълно оправдани. Например за мен албумът им с Лу Рийд, "Lulu", е много интересен и доста готин (да, да, знам, че това в момента прозвуча като абсолютно кощунство и даже "виждам" летящите към мен камъни от страна на "тру" феновете на групата) и мисля, че всъщност Металика в тоя албум звучаха доста мрачно и "тежко"... Та такива ми ти работи с Металика-та (пууу, баси дългия коментар дет' се получи !).

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име 18.07.2019 10:23:12 отговори + 5 23
За съжаление Металика имат наистина някакви финансови проблеми, няма друго обяснение на състарява ето на Джеймс с 10 години изведнъж Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лудия 18.07.2019 09:31:17 отговори + 31 2
Финландия са в челото по всички класации за образование, ние сме в края на ниво Африка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 18.07.2019 10:15:59 + 5 27
явно сме назад щом някакви хора наоколо си мислят, че като си образован значи ще слушаш металика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 18.07.2019 08:31:06 отговори + 16 1
При 2 милиона повече население тук събират по-малко публика... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но Красив! 18.07.2019 08:39:33 + 19 1
Такъв е матриала
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 18.07.2019 08:42:22 + 44 3
Ами, нормално е. Все пак Финландия е страната на метъла, където едни от големите звезди са например Найтуиш или Чилдрен ъф Бодом, а България е страната на чалгата, където големите звезди са... ъъъъъ, Мазни Трифонов или ПедерАзис... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".