16 групи ще участват на "Hardcore X-Mas 2005"

22 дек 2005, 07:28 ч. 108 / 2 3
пред./следв.
Превърналият се в традиция ежегоден коледен фестивал "Hardcore X-Mas" сега е по-голям и по-мащабен от всички предишни до момента, като тази година броя на участващите групи нараства на 16. "Hardcore X-Mas" ще се проведе 26 декември (понеделник) в столичния клуб "Black Box" (където се проведе и миналогодишното издание на феста). Както обикновено, в събитието ще вземат участие едни най-изявените и активни български хардкор и пънк банди, както и специалните гости от Сърбия – белградската "метълкор машина" FULL SIZE.
   На "Hardcore X-Mas 2005" също така ще бъдат официално представени новите издания на DEATH SQUAD, COLD BREATH и сплита C4/Т.В.У./SWITCHSTANCE.
   Цената на билетите е 12 лв. предварително и 15 лв. в деня на концерта, началният час - 16:00 (вратите отварят в 15:30), билети се продават в магазините: "На Тъмно", "Boardshop", "Orange", "Music Fashion" и "О.Ч.З" в София, както и онлайн чрез www.ticketstream.bg. Ето и списък на участващите банди:
DEATH SQUAD
LAST HOPE
ENVY
SANTERIA
FIGHT TO WIN
EMPTY FACE
C4
Т.В.У.
SPOT
NOT BROKEN IN SPIRIT
COLD BREATH
HEADSHOT
CUT OFF
SWITCHSTANCE
FULL SIZE

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 23.12.2005 09:16:38 отговори + 0 0
Групите са 16, като последната ще бъде изненада. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vui4o 23.12.2005 04:40:02 отговори + 0 0
е добре де-15.сега за една група проблем ли ште правим? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bombenhagel 22.12.2005 22:12:00 отговори + 0 0
E къде ги видехте 16??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".