30 SECONDS TO MARS издават нов сингъл на 19 март

3 мар 2013, 15:33 ч. 194 / 2 3
пред./следв.
"Up In The Air" - новият сингъл на 30 SECONDS TO MARS излетя в Космоса. Събитието се случи на 1 март във Флорида, от където излетя ракетата на НАСА "Falcon 9". На нейния борд е втората капсула "SpaceX Dragon Cargo", пълна с научни експерименти и запис на песента.

   Скоро бандата ще посети контролна зала за космически мисии в Хюстън, откъдето ще даде отговаря на въпроси на Tom Marshburn, един от австронавтите на борда на космическата станция. Повече детайли за интервюто, което ще бъде излъчено онлайн на 18 март можете да научите от официалния сайт на групата - www.thirtysecondstomars.com.

   "Up In The Air" е първи сингъл от предстоящия 4-и студиен албум на 30 SECONDS TO MARS.

   В състава на 30 SECONDS TO MARS са братята актьори и музиканти Jared Leto (вокали и поддържаща китара) и Shannon Leto (ударни и перкусии), заедно с Tomo Milicevic (китара и клавишни).
30 seconds to mars

още за:

30 Seconds To Mars


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кали 23.10.2013 16:09:59 отговори + 0 0
Аз съм от ЕШЕЛОНА. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.03.2013 08:54:15 отговори + 0 0
новият албум се казва 40 минути до нибиру! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hyper 3.03.2013 20:42:43 отговори + 0 0
Изчака ми се чакалото, не знам да съществува по-добра чисто рок банда за последните 15 години. Всяка една тяхна песен е толкова различна от всички други, затова и всеки техен албум е злато. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".