400 гигабайта пиратско видео на NINE INCH NAILS изтече в мрежата

10 яну 2009, 13:28 ч. 119 / 3 7
пред./следв.
Лидерът на NINE INCH NAILS Trent Reznor, обяви на официалния сайт на бандата, че неизвестни лица са успели да заснемат висококачествен видеоматериал от различни концерти на групата.

   Интернет е пълен с изненади тези дни. С мен се свърза тайна група, която, кой знае как, е успяла да заснеме кадри (над 400 GB!) от необработен, немонтиран HD-материал от три различни концерта. Охраната трябва да е зяпала някъде другаде, тъй като качеството на материалите е превъзходно. Ако някой от вас успее да се добере до тези кадри, предполагам, че предприемчиви фенове биха могли да създадат нещо интересно.
   И да, не сте чували това от мен.

   Трент Резнър


   Ако все още сте новаци във видеообработката, се поинтересувайте преди да свалите въпросните материали. За да ги монтирате, се нуждаете от изключително много свободно дисково пространство, както и доста бърз компютър, който да се справи с Full HD видео.
   Файловете са достъпни за сваляне с Bit Torrent клиент, а линковете са следните:
Victoria
Portland
Sacramento
   Освен това, хората заснели видеото, са го приготвили в удобен за обработка формат за софтуера "Final Cut Pro". Предполага се, че все пак зад видеата седи дългата ръка на самия Trent Reznor.

Източник: Avtora.com


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Вайл 11.01.2009 18:16:41 отговори + 0 0
wolf същия е, което не му попречи заедно с безплатното издание да продаде сам и само през интернет платено, луксозно издание на същия албум в доста добри тиражи, за доста добри пари.
Така, че наистина им каза не само да си гледат работата, ами им показа и как да си я гледат
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецo 11.01.2009 00:27:45 отговори + 0 0
Здраве да е, другото само ще си дойде! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Year Zero. 10.01.2009 22:40:41 отговори + 0 0
THIS IS JUST THE GREAT NEWS!!!
I Like so much Trent and NIN.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla b 10.01.2009 21:08:06 отговори + 0 0
бог си бате Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 10.01.2009 18:17:39 отговори + 0 0
Видеата са в quicktime формат (.mov) и се обработват прекрасно и с продуктите на Adobe.Вече за това каква машина трябва за целта .. ГОЛЯМА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


wolf 10.01.2009 17:10:59 отговори + 0 0
Абе тоя същия, не беше ли преди година-две призовавал феновете им, да си свалят албумите от нета, 'щото издателите(или там както се наричат тия люде, които се занимават с разпространение/продажба на албуми) им били ги пускали много скъпо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mo6no 10.01.2009 17:06:55 отговори + 0 0
Яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".