4fun.bg предлага новия албум и цялата дискография на U2

27 фев 2009, 13:21 ч. 286 / 6 4
пред./следв.
Още в деня на световната му премиера всички фенове на U2 ще могат да изтеглят новия им албум "No Line on the Horizon" от 4fun.bg. Най-големият музикален портал в България предлага цялата дискография на великата рок банда за легален даунлоуд. По този дългоочакван повод БТК организира парти с музиката на U2 за всички техни фенове. U2 купонът ще бъде в клуб Ялта на 4 март (сряда) от 21 ч. с безплатен вход за всички гости. Феновете ще могат да чуят за първи път парчета от новия албум на U2, както и много хитове на легендарната ирландска банда. Специална изненада за гостите ще бъдат българските звезди, които подготвят лайв изпълнения на любими U2 песни, а ремикси на парчетата ще пускат DJ Ради и DJ Face. Рок феновете, които са клиенти на БТК ADSL, могат да изтеглят новия албум и всичко на U2 безплатно и легално от 4fun.bg. За целта е необходимо единствено да се регистрират на 4fun.bg и да изберат "Rock" като свой любим стил.

още за:

4Fun.bgU2


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Miro 28.02.2009 22:49:42 отговори + 0 0
Албумът е страхотен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 27.02.2009 17:28:57 отговори + 0 0
Има нещо гнило в БТК... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.02.2009 15:58:16 отговори + 0 0
тва е бълшит информация
за толко тъпи ли ни мислите
никой в бг нема да даде кинти за мп3 ама никой
тва е една голема глупост
и аз предпочитам да пазарувам оригинални цд а не некакъв талаж
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 27.02.2009 15:05:17 отговори + 0 0
Ако бях почитател на групата бих си купил легалния диск, който също е на пазара от днес и е на цената от 14 лв. Но все пак всеки има своите предпочитания. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".