63 HIGH идват отново в България, закриват турнето на LA MUCHEDUMBRE

14 апр 2010, 09:08 ч. 123 / 1 2
пред./следв.
Ска/пънк бандата 63 HIGH пристига отново в България на 24 април, когато ще е и последната дата от турнето на LA MUCHEDUMBRE, за съвместен концерт в клуб "The Box", София. Началото е в 20:00 ч. и ще бъде дадено от ска/реге диджеите Dopotamix Sound Pista. Малко след това ще излязат и двете банди. LA MUCHEDUMBRE ще се появят в леко променен състав, а 63 HIGH ще представят новия си албум "Think Before Unzippin'". Входът струва 10 лв., а билетите са в продажба от тази сряда, 14 април в ограничен тираж поради капацитета на клуба. В София те ще могат да бъдат купени от магазин "Corporide" (ул. Хан Аспарух 53, в непосредствена близост до Френската гимназия), а за другите градове могат да бъдат поръчани през hcspirit.com.

още за:

63 HighLa Muchedumbre
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ростислав 14.04.2010 10:15:08 отговори + 0 0
Куцо, да, но от рано беше запазена датата и така се оказа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

967 14.04.2010 09:59:58 отговори + 0 0
и как можа точно със чичо том да съвпадне. ако беше на 23ти щях да ида. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".