8M/S и AS ORCHIDS WITHER ще издадат съвместен албум

26 дек 2015, 11:46 ч. 1127 / 9 4
пред./следв.

   Две родни банди - 8M/S и AS ORCHIDS WITHER - обединяват сили за създаването на общ албум, който ще излезе в началото на 2016 г. Предстои да бъдат обявени повече подробности. Вокалистът на вокалист на AS ORCHIDS WITHER Джорджо Сапутели коментира начинанието така:

По случай празниците решихме да обявим нещо. Ей така, да има, за всеки случай. След дълги приключения в различни кътчета на нашата прекрасна държава, след изключително успешни и зареждащи концерти и след такива сравнително по-сдухващи (такива неща каляват дух и воля все пак, важни са). След като Сашо смени поне 5 различни прически прогресивно деградиращи от естетична и социална гледна точка, след като с не малко зор закърпвахме двата края откъм гледна точка на състав и само баба ми не свири в тази група (не че не беше вариант ама не може да ходи)... След всички тези споделени мигове, еуфория и тъга, решихме с нашите нови братя от 8M/S в първите месеци на новата 2016 година да издадем и следователно да пуснем в продажба общ албум, чието заглавие и дизайн ще обявим съвсем скоро. Ще промотираме албума със запомнящи се евенти в най-големите български градове. Предстоят още много изненади, но всичко с времето си... Еееей бебчетааа, знаете ни к'ви сме мизерници и колко ви обичаме. Кочината ще е епохална!

 

още за:

8M/sAs Orchids Wither


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


несериозно 29.12.2015 00:47:31 отговори + 0 0
Може ли такова "съобщение" към феновете ? "Братя", "бебчета" .... Мисля, че никой не би ги взел на сериозно при това отношение към феновете. Махленски език ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Буф 26.12.2015 21:58:14 отговори + 6 1
Изключително безвкусно прес съобщение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 27.12.2015 16:07:11 + 2 0
И снимката е много грозна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 26.12.2015 15:35:56 отговори + 0 3
няя лошо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".