8M/S и гърците MINDTHREAT ще подгряват WHITECHAPEL в София

28 май 2019, 10:31 ч. 1809 / 9 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Родните 8 M/S & гръцката MINDTHREAT са двете групи, които ще свирят преди кралете на деткора - WHITECHAPEL. Припомняме, че американската екстремна формация Whitechapel идва за първи път в България за концерт в столичния клуб "Mixtape 5" на 3 юли 2019-а.

Билетите струват 30 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на www.bilet.bg, както и на всички каси www.bilet.bg/каси и магазини На Тъмно. В деня на събитието и на място ще струват 35. Близо половината билети вече са изкупени.

8m/s е група от Хасково , формирана през късната 2010-та година и дебютира с първото си издание ‘Running out the Black July‘ през 2012г. С влияния от метълкор и ню метъл жанровете групата създава собствен стил от агресивен и експресивен метъл. Последното издание на групата – ‘Individualist‘ (2018) затвърждава 8m/s като водеща група в тежкия жанр на българската сцена.

MindthreaT са гръцка мелодик метълкор група сформирана през 2011г в Атина. За 8 години групата има издадени 3 EP-a и 1 дългосвирещ албум, носещ името Black Dreams, издаден от немската Bleeding Nose Records. и е свирила на редица големи европейски фестивали като Wacken Open Air (Германия), Rockstadt Extremefest (Румъния), Carpathian Alliance (Украйна), Total Metal Festival (Италия) и Agressive Music Festival (Чехия).
Whitechapel е кръстена на областта Whitechapel в Източен Лондон, Англия, като се позовава на поредицата от убийства, извършени от Джак Изкормвача. Основана през 2006г. от Phil Bozeman и Ben Savage, групата пуска шест студийни албума, единадесет музикални клипа и понастоящем е към Metal Blade Records. В първата седмица от пускането си албумът ‘A New Era Of Corruption’ продава над 10 000 бройки и се класира на 43-то място в класацията Billboard 200.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 28.06.2019 19:06:55 отговори + 0 0
Промоция- един билет за Whitechapel 25 лева!!!!!
Тел.: 0878197326
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".