AMORPHIS споделят във "Фрактура" с коя друга група са опитвали да ги скарат медиите

15 апр 2016, 10:32 ч. 795 / 5 0
пред./следв.

   На 17 aприл ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на AMON AMARTH, FILTER, MORTIIS и NAPALM DEATH.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат AMORPHIS и ще бъде излъчен концерт на FEAR FACTORY. В интервюто китаристът на финландската група Esa Holopainen коментира за какво никога не е подготвена една банда, кой избира първия сингъл от даден албум и защо бандите често превръщат музиката в бизнес начинание. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказaха PAPA ROACH за родните фенове.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с WHITESNAKE, GREGORIAN ще правят кавър на DEPECHE MODE, класическата песен ще бъде нa THE EXPLOITED, a в рубриката "Archive" ще бъдат излъчени кадри от гостуването на DIO в Каварна през 2006 г. Клипове и концертни песни на CREMATORY, DECAPITATED, IRON MAIDEN, THUNDERSTONE, ЕР ГОЛЯМ, JUDAS PRIEST, ABBATH, SOCIETY 1 и DROWNING POOL също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.


   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.    

   За повече информация посетете Фрактурa във "Facebook".

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".