"A Haunted Halloween Party" в "The Black Lodge" на 31 октомври

19 окт 2011, 17:38 ч. 134 / 2 0
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   В нощта на 31 октомври срещу 1 ноември, казват, душите на мъртвите се връщали сред нас, за да напомнят на себе си - дали за да търсят отмъщение и сеят зло, или просто да ни напомнят за себе си и за това, че и ние един ден ще бъдем сред тях, това не е толкова важно. По-важното е, че честването на това събитие, търсещо корените си в древните римски фестивали на смъртта и келтския Самхейн и докоснало дори християнския канон, днес се е превърнало в това, което наричаме All Hallows Eve или просто Halloween - огромен, мултинационален празник, който се чества във всяка една точка на земното кълбо и който със своите тиквени фенери, хорър костюми и всички други обичаи се е превърнал в част от съвременната култура. Именно затова Single Men On the Mercy Seat и метъл бар "The Black Lodge" ви канят на едно незабравимо, истинско Halloween парти, в което настроението ще пробива дупки в тавана и ще събаря подпорните колони. Очаквайте много алкохол, срещи със стари и нови приятели, рокендрол и тематична музика и видео семпли - така, както си му е редът. Разбира се, носенето на костюми е повече от препоръчително, тъй като най-добрият мъжки и женски костюм ще получат специални награди... И така, решихте ли какво ще отговорите, когато ви попитаме: "Trick or Treat?"

   Началният час на събитието е 21:30, входът ще струва 2 лв.

още за:

The Black Lodge


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".