A PALE HORSE NAMED DEATH с първи концерт в България на 20 октомври

10 юни 2019, 11:10 ч. 1084 / 7 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

BGTSC представя: Концерта на A PALE HORSE NAMED DEATH, който ще се състои тази година на 20 октомври от 19:00 часа в столичния клуб Микстейп 5. Събитието е част от турнето „Season Of The Dead Tour 2019”, представящо най-доброто от групата!

В бруклинската банда A PALE HORSE NAMED DEATH участват бивши членове на Type O Negative и Life Of Agony. Бандата е сред групите със силна фен база в Европа, а в началото на годината издадоха пореден албум озаглавен "When The World Be Undone", с който направиха турнета в Европа и Америка.

Не пропускайте една от дълго чаканите дарк метъл групи за първи път у нас!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

До края на юни билетите ще са на цена от 35 лева. След това и до деня на концерта цената ще е 40 лева. В случай на останали в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 45 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hate me 11.06.2019 09:34:19 отговори + 2 5
На румънския фест ще се гледат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 11.06.2019 16:26:12 + 4 4
Румънския фест я го има, я отпадне до тогава. Тук е сигурно, а и са хедлайнери Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hate me 17.06.2019 10:16:43 + 1 1
Правилно!!! Стой тук и гледай една група Аз нали съм тъп, ще ходя на 2 дневен фест който всяка година се състои Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Харалампи 11.06.2019 07:50:21 отговори + 4 6
Гледал съм ги веднъж на един фестивал и честно казано едва ги изтърпях. Просто това не е мой тип група, но който ги харесва дано се забавлява на концерта им. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

King of kings 10.06.2019 22:15:52 отговори + 1 1
Не съм ги чувал тези момчета, но ще проявя интерес Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 10.06.2019 12:07:49 отговори + 8 4
Жестоко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".