ABORTED се разделят с китариста Danny Tunker

21 сеп 2015, 11:09 ч. 610 / 5 1
пред./следв.

   ABORTED разпространиха съобщение, че се разделят с китариста Danny Tunker. Danny е от три години с бандата. Причината за оттеглянето му е, че трудно съчетава работата и задълженията към семейството си с турнетата на ABORTED, а също така иска да преследва други цели в живота. Раздялата е приятелска и останалите от групата пожелават на бившия си колега всичко най-добро.

   ABORTED няма да отменят никой от предстоящите си концерти, на които ще изпробват няколко евентуални заместници на Tunker. Групата също така работи усилено по следващият си студиен албум и обещава и друга изненада за феновете си до края на годината.

 

aborted-without-danny

още за:

AbortedDanny Tunker


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Jotun 22.09.2015 15:38:32 отговори + 0 0
Кофти новина. Дано намерят качествен заместник на Tunker, защото последния им албум беше убиец и се надявам да не им падне нивото сега. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".