ABORTED ще влязат в студио през юни, за да запишат седмия си албум

29 мар 2011, 07:54 ч. 232 / 7 0
пред./следв.
ABORTED ще влязат в "Hansen Studios", Дания с продуцента Jacob Hansen (INVOCATOR, HATESPHERE, VOLBEAT), за да започнат записи за седмия си дългосвирещ албум, през месец юни. Творбата със заглавие "Global Flatline" ще излезе към края на 2011 г. от "Century Media Records". Ще бъдат записани 15 песни, 12 от които ще влязат във финалната версия на диска, а другите ще бъдат използвани като бонустракове. Обложката е поверена отново на Justin Osbourne, автор на артуърка на EP-то "Coronary Reconstruction" от 2010-а.

още за:

Aborted


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".