ABYSMATIC представят видеоклип към сингъла "На всеки идва реда"

22 юни 2023, 14:08 ч. 774 / 35 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Софийското индъстриъл трио ABYSMATIC пуснаха дългоочаквания си нов сингъл "На всеки идва реда" в YouTube, Spotify и всички големи стрийминг платформи.

Новото парче на групата се отличава със силно изразен дръм енд бейс ритъм и електроника, голям мелодичен припев, както и нещо рядко срещано в модерната тежка музика - класическо хеви метъл соло.

Текстът следва вече установената за творчеството на бандата темa за неспирната индивидуална борба на човека със себе си и света като начин за самоусъвършенстване, която поднесена с ярка езотерична символика отваря смисъла на лириката към лична интерпретация.

Впечатляващото видео към песента пък е поредното качване на ниво за групата, чиято летва в тази сфера традиционно е вдигната изключително високо. Този път откриваме членовете на бандата изгубени в зловеща гора, омаяни от мистериозна вещица, която примамва тези попаднали в мрежата й към недрата на мрачния си свят.

Клипът е инспириран и с директни препратки към филми като The Blair Witch Project и игри като Resident Evil и Silent Hill, и както винаги е изцяло дело на самите ABYSMATIC, които признават, че визуалната част от изживяването за тях е не по-малко важна от музиката.

 

abysmatic - на всеки идва реда

още за:

Abysmatic


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


funeral frog 23.06.2023 11:30:17 отговори + 1 1
Той, целият текст, е покъртителен, вие за граматиката се хващате xD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 22.06.2023 22:25:24 отговори + 2 0
А в новините на бТВ преобладават грешни пълни членове, така че не само музикантите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 22.06.2023 21:29:06 отговори + 2 1
Пълният член е нещо, което затруднява модерния музикантин Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 22.06.2023 16:50:07 отговори + 3 3
Правилна забележка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Редът 22.06.2023 14:24:12 отговори + 4 3
Пълен член е нужен тука, драги зрители.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".