ACCEPT издават сингъла "The Undertaker" в началото на октомври

20 сеп 2020, 09:14 ч. 1246 / 7 2
пред./следв.

   Германските хеви метъл ветерани ACCEPT ще издадат нов сингъл, озаглавен "The Undertaker", на 2 октомври чрез "Nuclear Blast".

   Песента ще бъде придружена с "брилянтен" видеоклип, като тя ще е и първи материал от предстоящия дългосвирещ албум на бандата. Сингълът, който ще се предлага и на винил в ограничен тираж, ще включва още концертен запис не парчето "Life's A Bitch", направен през 2019 г. във Финландия. По-долу може да видите обложката.

   Както новата композиция, така и всички останали песни за новия албум на ACCEPT, са записани в Нашвил, Тенеси с британския продуцент Andy Sneap (JUDAS PRIEST, MEGADETH), който работи с групата без прекъсване от 2010-а. 

 

още за:

Accept


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Monti 22.09.2020 22:17:07 отговори + 1 0
Чакам албума! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

------------ 20.09.2020 10:51:38 отговори + 13 1
Сингъл от новият албум 'Too Mean To Die', планиран да излезе на 15.01.2021г. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".