ACCEPT композират материал за следващия си албум

19 юли 2022, 10:55 ч. 651 / 8 5
пред./следв.

   В скорошно интервю китаристът на ACCEPT Wolf Hommann е споделил, че бандата вече композира материал за нов студиен албум.

   Планира се творбата да излезе през 2023 г. от новия лейбъл на групата "Napalm Records". Това ще е първо издание на германците за австрийката компания. Последният засега дългосвирещ диск на ACCEPT "Too Mean to Die" излезе през януари 2021 г. от "Nuclear Blast". Творбата бе първа без басиста Peter Baltes.

 

още за:

AcceptWolf Hommann


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellraze 19.07.2022 12:22:50 отговори + 7 2
Де факто Волф е композирал и колмозира 70% от музиката на АССЕРТ и той е с най-голяма заслуга за величието на групата. Имам предвид, всяка песен е негова и или е на 100% или поне на 70%. Останалите 30% преди са били на Петер и Щефан, а сега на Торнило и Мотник.
Разбира се, запазена марка на групате гласът на Удо, но се видя, че Марк го замести успешно и старите песни ги пее страхотно. Доста се старае и му се оттдава. А щом пише и повечето текстове, наистина е отлично попадение.
Да, Волф е велик музикант, спор няма, но не знам как спи спокойно, като знае, че жена му открадна името АССЕРТ за него от основателя на групата, а именно Удо...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 19.07.2022 14:04:34 + 8 1
Всичко е уредено извънсъдебно, сърдити няма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 19.07.2022 16:27:45 + 3 0
Не знам да е уредено. Удо все още говори за тази кражба и се вижда, че му е крайно неприятно. Разбира се, много голяма компенсация е, че с албума "Animal House" ACCEPT дадоха летящ старт на соловата кариера на Удо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 19.07.2022 11:18:18 отговори + 2 8
Това вече не е Accept. Това е соло групата на Wolf Hommann. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................ 19.07.2022 11:30:02 + 8 0
Ок, соло групата на Хофман, казваща се Accept Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".