ACCEPT подписаха с "Napalm Records"

17 фев 2022, 17:44 ч. 899 / 5 2
пред./следв.

   Германските хеви метъл легенди ACCEPT подписаха с австрийския лейбъл "Napalm Records" за разпространение на територията на целия свят.

   И от групата, и от музикалната компания изразяват радостта си от сделката, както и очкавания за повече от добро партньорство в бъдеще време. Последният засега студиен албум на ACCEPT "Too Mean to Die" излезе през януари 2021 г. от "Nuclear Blast". Творбата бе първа без басиста Peter Baltes.

   На този етап не се съобщава какво ще бъде първото издание на бандата за новия ѝ лейбъл.

 

още за:

Accept


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Monti 19.02.2022 07:52:10 отговори + 4 0
Германска хеви метъл група бяха през периода с Удо. Сега половината от членовете са американци. И като добавим че Хофман и жена му живеят в Америка от края на 80те... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 17.02.2022 18:07:00 отговори + 5 0
С Flying Fortress всяко издание ще бъде хубаво. Летящата крепост е на снимката в ръцете на Вълчо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".