ACCEPT продължават записите за новия си албум

19 юли 2020, 22:31 ч. 955 / 14 3
пред./следв.

   Германските хеви метъл ветерани ACCEPT са продължили записите за следващия си нов албум, наследник на "The Rise of Chaos" от 2017-а.

   Музикантите работят онлайн отдалечено и докато продуцентът Andy Sneap е в Англия, китаристът и лидер на бандата Wolf Hoffmann е в дома си в Нашвил, Тенеси. Групата използва съвременен софтуер, чрез който условията се доближават доколкото е възможно до реална студийна обстановка. Всичко, необходимо за целта, е компютър и интернет връзка.

   Предстои да бъдат разпространени подробности за предстоящата творба.

   През май 2019 г. групата изнесе два паметни концерта в Античния театър в Пловдив с оркестър, на които бе представено изданието "Symphonic Terror - Live At Wacken 2017".

 

accept

още за:

Accept


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


АлтРайт_Сталин 22.07.2020 10:56:39 отговори + 3 5
Да ви спестя съспенса, новият албум ще е абсолютно същия като стария, само че нов. Дрън-дрън-копипаста-жица-барабани-соло-дрън. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 20.07.2020 10:32:52 отговори + 15 1
Дано да е по-добър от "The Rise Of Chaos". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Monti 20.07.2020 21:58:26 + 4 2
Не е сигурно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".