ACCEPT работят по нов албум

7 май 2020, 10:38 ч. 1728 / 6 5
пред./следв.

   Германските хеви метъл легенди ACCEPT композират и записват демо материал за следващия си студиен албум.

   Дискът, наследник на "The Rise of Chaos" от 2017 г., ще бъде втори с китариста Uwe Lulis и барабаниста Christopher Williams, заменили класически членове на бандата Herman Frank и Stefan Schwarzmann, както и първи със струнника Philip Shouse. Предстои да бъдат разпространени повече подробности за предстоящата творба.

   Последното заглавие в каталога на ACCEPT е концертното "Symphonic Terror - Live At Wacken 2017", което се появи през октомври 2018-а. През май миналата година групата изнесе два паметни концерта в Античния театър в Пловдив с оркестър, на които бе представено лайв изданието.

 

accept

още за:

Accept


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Monti 8.05.2020 10:35:47 отговори + 5 0
Новият китарист е страхотно попадение, и като музикант и като сценично поведение.
Уве е вече само за фон.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 8.05.2020 07:37:53 отговори + 10 9
Ох деца,деца...та това не е Accept вече.Няма Udo-няма Accept.А сега и другите.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 7.05.2020 20:46:11 отговори + 14 0
От Античния театър би трябвало да излезе ДВД, защото беше обявено, че се снима. А за албума, дано да е по-добър от предишния, който си беше средна работа, което за стандартите на АССЕРТ си е направо слаб албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 7.05.2020 10:48:12 отговори + 18 0
Бях на Античния за съботния концерт. Епично беше! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 7.05.2020 10:45:33 отговори + 18 0
Концертите на Античния никога няма да се забравят. Неописуемо изживяване! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".