ACCEPT разкриха траклиста на "The Rise of Chaos" и пуснаха дигитален сингъл

2 юни 2017, 15:18 ч. 1016 / 5 4
пред./следв.

   Германските хеви метъл класици ACCEPT ще издадат новия си студиен албум "The Rise of Chaos" на 4 август. Ден по-рано - на 3 август - бандата ще изнесе специален концерт на фестивала "Wacken Open Air". Шоуто ще се състои от три части. В първата групата ще представи сетлист от песни от цялата си кариера, вкл. стари и нови хитове. Във втората част китаристът Wolf Hoffmann ще свири песни от самостоятелния си албум "Headbangers Symphony" за първи път на живо. В третата част ACCEPT ще излязат на сцената с класически оркестър и грандиозно мултимедийно представление.

   Днес групата пуска дигитален сингъл със заглавното парче от творбата. Може да го поръчате на този адрес. Ето и пълния списък с песни на "The Rise of Chaos".

01. Die By The Sword
02. Hole In The Head
03. The Rise Of Chaos
04. Koolaid
05. No Regrets
06. Analog Man
07. What’s Done Is Done
08. Worlds Colliding
09. Carry The Weight
10. Race To Extinction

 

още за:

Accept


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Balls To The Wall 15.06.2017 21:52:49 отговори + 1 0
Много яко парче братче Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kaaos 4.06.2017 09:53:41 отговори + 2 2
Доста слабо и скучно парче ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wolf fan 3.06.2017 17:26:08 отговори + 3 1
Честно казано ...очаквах в пъти повече! Дано албума е добър... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 2.06.2017 18:28:58 отговори + 5 1
E няма ли да го пуснат за свободно слушане? Каква е тая мания да се печелят пари от всичко? Като го чуем и ни хареса, ще си купим и албума (но НЕ дигиталната версия), но така на "тъмно" да купуваш през 21 век е малко нереално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".