ACCEPT ще издадат албума "The Rise of Chaos" на 4 август

16 апр 2017, 12:12 ч. 2118 / 10 10
пред./следв.

   Германските хеви метъл класици ACCEPT определиха "The Rise of Chaos" за заглавие на новия си студиен албум, който ще излезе на 4 август чрез "Nuclear Blast".

   Ден по-рано - на 3 август - бандата ще изнесе специален концерт на фестивала "Wacken Open Air". Шоуто ще се състои от три части. В първата групата ще представи сетлист от песни от цялата си кариера, вкл. стари и нови хитове. Във втората част китаристът Wolf Hoffmann ще свири песни от самостоятелния си албум "Headbangers Symphony" за първи път на живо. В третата част ACCEPT ще излязат на сцената с класически оркестър и грандиозно мултимедийно представление. Събитието ще бъде част от станалата вече традиционна "Night to Remember" във Вакен.

 

accept

още за:

Accept


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Monti 19.04.2017 16:19:59 отговори + 3 0
Чакам с нетърпение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 16.04.2017 21:29:13 отговори + 16 2
Нов албум на Accept за мен винаги е прекрасна новина ! А този концерт, дето са го замислили, звучи като нещо интересно Преди някой да се е обадил на вечната тема, предпочитам да го сторя аз, защото съм положил страхотни усилия да съм обективен.
Честно казазно, споделял съм това мнение и преди, ще го споделя и сега :

Първо - Accept са във върхова форма, а последователност от три поредни много силни албума ( ще видим дали с Rise of Chaos ще са четири ) не са постигали от средата на 80-те.
Второ - Accept са си Accept, a Удо си е Удо. Може би не е лошо, че последния най-сетне реши да затвори тази болна и за него и за феновете страница, и ще си продължи по собствения път. Има достатъчно яки албуми и песни, с които може да прави дълги сетове.
Трето - Лично аз бях доста раздвоен, дали да присъствам са последния концерт на Сабатон . Харесвам ги, но съм ги гледал няколко пъти вече. Отидох основно, заради Accept, и смятам, че изкъртиха мазилката на ... склада в който се проведе събитието.
Надявам се новият албум да има и турне, което да мине през България

А колкото до хейта - демокрация е, всеки си има право на мнение. Аз затова използвам да ви ангажирам със своето
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 18.04.2017 10:40:05 + 4 0
Хейтът няма нищо общо с демокрацията. Хейтът е евтино забавление за нискоинтелигентни хора, които много добре осъзнават, че техният голям АЗ/ его/ не е подплатен със знания или умения и те изпитват някакво удоволствие да изпъкнат чрез писане на неща, които не си струва да ги отразяваш или слагат минуси на всички коментари, независимо от съдържанието, за да им се обърне внимание. По темата за Accept- Марк Торнило е интересен глас и добре се вписва в групата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гарван 16.04.2017 21:18:42 отговори + 9 1
С новия вокалист - МАШИНИ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dnjvr 16.04.2017 14:57:26 отговори + 20 4
Някой явно толкова мрази Accept, че downvote-ва новини и коментари Какво има да им мразиш на Accept, по дяволите? Ако не ги харесваш, не ги слушай, обаче да им хейтиш новините си е просто личностна трагедия Жалки хорица, ***** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 16.04.2017 17:40:47 + 15 3
То това не е само при Акцепт, а си е масово явление. И на мен ми е странно, като видя отрицателни вотове на някакви съвсем нормални новини. Но щом това им помага на хорицата да се чувстват добре... сигурно нямат много радости в живота Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

да ви имам проблемите 16.04.2017 18:46:17 + 7 7
Не знам какви са тези, които слагат минуси.
Но на тези, които правят световен проблем от няколко минуса, определено нещо в липсва
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 17.04.2017 01:24:09 + 5 2
Е, чак пък световен проблем... просто ни е чудно. Странно ми се вижда някой да прави световен проблем от това учудване, ама хора всякакви, странности всякакви. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dnjvr 16.04.2017 12:18:44 отговори + 15 3
Върха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


hellraze 16.04.2017 12:17:45 отговори + 15 6
Heavy Metal Боговете!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".