ACCEPT споделят във "Фрактура" с кой от албумите си не се гордеят изобщо

12 юли 2013, 10:36 ч. 205 / 6 5
пред./следв.
На 14 юли ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното телевизионно предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на CHIMAIRA, MENTAL ARCHITECTS, AMARANTHE, THE DILLINGER ESCAPE PLAN и P.O.D. Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат ACCEPT и ще бъде излъчен репортаж от участието им на фестивала "Kavarna Rock 2013". В интервюто бандата признава с какво най-много се гордее извън музикалната си кариера, дали има песни, които свирят само заради феновете си и какво биха питали ACCEPT, ако самите те бяха журналисти. Родната банда LAB FOR MADNESS ще представи дебютния си студиен албум. Освен това, ще бъде припомнено какво каза Tom Keifer от CINDERELLA за родните си фенове. Клипове и концертни песни на RAMMSTEIN, ENTER SHIKARI, BLACK SABBATH, HAMATOM, IN FLAMES, MEGADETH, ALICE COOPER, АХАТ и DAGOBA също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете "Фрактура" във "Facebook".


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


polkov 6.03.2014 23:36:16 отговори + 0 0
Абе някой който знае английски да вземе да напише писмо на Волфа, че в България албума им от 1989 е добре приет. И да спре да плюе албума, заради нас феновете които го харесваме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D 23.07.2013 17:26:28 отговори + 0 0
И аз съм за Midnight Mover! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.07.2013 10:40:31 отговори + 0 0
Добро предаване Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 12.07.2013 15:14:40 отговори + 0 0
И аз предполагам, че ще кажат този албум, но и аз мисля, че е много добър по принцип. Чел съм, че и Волф мисли така, но смята, че избора на певеца е грешен и то не заради гласа му, а заради отношението му (хванала го е звездоманията и е бил перманентно пиян). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Teutonic terror 12.07.2013 14:35:34 отговори + 0 0
Много ясно, че Вълю и Петърчо ще заклеймят "Eat the heat" албума, ама да го духат и двамата, щото албумът е върха! Всичките им албуми си върха, дали ще са с Удо, дали с глемъра или с Торнило. И да почнат да свирят "Midnight mover"-a по концертите! Амин! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".