AC/DC, Elton John, ROLLING STONES и GUNS N' ROSES в класацията за 10-те най-печеливши турнета на всички времена

21 апр 2023, 09:02 ч. 496 / 7 0
пред./следв.

   От "Billboard Boxscore" обновиха списъка с 10-те най-печеливши турнета на всички времена според приходите от концертите.

   На първо място е Elton John с прощалната си обиколка "Farewell Yellow Brick Road", която все още продължава. Досега тя е донесла 818 млн. долара. На четвърто място са GUNS N' ROSES с турнето "Not In This Lifetime…", което имаше приходи от 584 млн. долара между 2016 и 2019 г. На девето място са австралийските легенди AC/DC със световната обиколка "Black Ice", която бе между 2008 и 2010 г. и мина и през България. Турнето има общо 442 млн. долара приходи.

   В първата десятка на класацията са още THE ROLLING STONES, Harry Styles, Ed Sheeran и други.

 

ac/dc



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".