AC/DC отказват да предоставят каталога си на "iTunes"

25 сеп 2008, 16:10 ч. 278 / 7 5
пред./следв.
Наскоро китаристът на AC/DC Angus Young е разкрил пред Telegraph.co.uk защо музиката на легендарните рокаджии не се предлага в електронен формат чрез "iTunes". Основната причина е, че от компанията за платен онлайн даунлоуд отказват да продават албумите на AC/DC като едно цяло, без да позволят закупуване на отделни песни. Бандата смята, че творбите й представляват състоянието, в което се е намирала тя в определен период от време и не са съгласни хората да могат да си купят само няколко парчета от албум. "Ние не правим сингли, ние правим албуми", заявява Young и споделя, че AC/DC винаги са издавали синглите си с нежелание. Същевременно, откакто започна ерата на "iTunes", групата дори е повишила продажбите на своите албуми на физически носители. По-подробна информация, свързана с това ви съобщихме тук.

още за:

Ac/dcAngus Young


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bruce666 26.09.2008 23:42:23 отговори + 0 0
Това че песните на AC/DC са еднакви изобщо не е истина, това е клише!!! Просто AC/DC държат на стила си, това винаги е било така!!! Всички техни песни са яки, като едни са блус рок, други хард трети хеви метъл така че това никак не е едно и също. Просто те са открили рецептата за истински велика и запазена марка рок музика!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.09.2008 19:05:23 отговори + 0 0
Евалата на AC/DC! Долу iTunes Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.09.2008 17:20:25 отговори + 0 0
е те точно за това - ако си купиш една песен - все едно си си купил албума

НЕ! - все едно си си купил цялата им дискография ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.09.2008 17:17:09 отговори + 0 0
е те точно за това - ако си купиш една песен - все едно си си купил албума и няма да им е изгодно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 25.09.2008 17:07:03 отговори + 0 0
А аз пък все си мисля, че човек като чуе за АЦ/ДЦ все си представя отделни песни, а не албуми, но явно съм си заврял задника в главата (!) и съм далеко от истината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".