AC/DC: "Phil Rudd вече не е човекът, когото познавахме"

14 ное 2014, 12:35 ч. 450 / 8 4
пред./следв.

   Китаристът на AC/DC Angus Young и басистът Cliff Williams обсъждат ситуацията около барабаниста на групата Phil Rudd, който наскоро бе обвинен в опит за поръчка на двойно убийство и в последствие оправдан. Двамата музиканти споделят, че е било доста трудно да извикат Rudd в студиото за записите на новия им албум "Rock or Bust". "Това вече не е човекът, когото познавахме преди", коментират колегите му. Докато в миналото на всеки един от групата е можело да се разчита напълно, сега Phil е "ненадежден". AC/DC не са имали контакти с ударника след скорошните му проблеми с властите, а в изявлението им по повод случая се казваше единствено, че това няма да повлияе на издаването на албума и последващото го турне.

   Австралийците заснеха два видеоклипа и официална фотосесия без Phil Rudd. Преди няколко дни бе показан и първият клип - към сингъла "Play Ball". Както знаете, по-рано тази година по здравословни причини от участие в групата се оттегли лидерът Malcolm Young. Той бе заместен от племеника си Stevie."Rock or Bust" е насрочен за издаване на 2 декември.

 

още за:

Ac/dcPhil Rudd


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Phil 14.11.2014 18:19:41 отговори + 2 1
Фен съм на групата ,фен съм и на този нехранимайко Фил Ръд....обаче нещо не е наред ... в края на август в интерво което гледах Фил каза ,че очаква новия албум да бъде страхотен,че е записвал партиите си с голям кеф и ентусиазъм и че няма никакво намерение да се отказва ! После не отива на снимките за клипа и на фотосесиите за албума ...след това ареста.... а сега групата твърди ,че трудно се е навил и почти не е бил в състояние да свири и записва....Нещо мирише ..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чуден Аромат 14.11.2014 18:59:14 + 3 2
Пробва ли да се изкъпеш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

някой 14.11.2014 16:13:17 отговори + 7 0
Най добрия ударник реално им беше Крис Слейд,но Фил винаги е бил една от емблемите на групата,и беше редно те да го подкрепят в този момент и да го изчакат да се оправи със закона ,още повече че най-тежките обвинения отпаднаха.Това изсулване не ми харесва лично на мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

люта чекия 14.11.2014 13:42:41 отговори + 5 4
Хубавото в случая е, че барабанните партии са напълно идентични във всички техни песни и албуми. Реално, една дръм-машина ще им спести доста непредвидени разходи: "туфф-тшъъ-туфф-тшъъ-туфф-тшъъ-джжжшшш-туфф-тшъъ-туфф-тшъъ.." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".