AC/DC се "предадоха" и пуснаха целия си каталог в "iTunes"

19 ное 2012, 23:30 ч. 266 / 8 5
пред./следв.
Австралийските хард рок динозаври AC/DC, които дълги години отказваха да се поддадат на влиянието на новите технологии, се "предадоха" и предоставиха напълно целия си каталог - всеки един албум и всяка една официално издадена песен в дигитален формат в "iTunes". Срещу 150 долара можете да придобието абсолютно цялата колекция от песни на AC/DC, само студийните им албуми се предлагат за 100 долара. Всъщност, нежеланието на групата да представи творчеството си в дигитален формат досега не е свързано с новите технологии, а с разбирането на AC/DC за концепцията за едно издание. Бандата бе на мнение, че всеки неин албум трябва да се разглежда и съответно - придобива от феновете в цялост. Както знаете, дигиталните продавачи на музика дават възможност да си купите колкото и които отделни песни от един албум искате. Досега AC/DC не приемаха такъв вариант, но с времето всеки може да промени мнението си.
AC/DC iTunes

още за:

Ac/dcItunes


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ddd 20.11.2012 14:43:13 отговори + 0 0
умрял съм да давам пари за 2 рифа всичко на всичко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2012 13:52:43 отговори + 0 0
Ами кой ще откаже да прибира допълнителна пачка всеки месец. Преди това са отказвали защото офертата е била ниска и са смятали, че ще печелят повече от продажбите на физически носител. Сега обаче и те са прозрели, че така могат да изкарват повече и са решили да се включат в играта. Останалото е пясък в очите на хората, колкото по наивните наистина да си помислят, че причината не е финансова. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angry chair 20.11.2012 09:50:15 отговори + 0 0
Money, money, money! Always money! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 20.11.2012 01:38:38 отговори + 0 0
iTunes е много яко от една страна - имаш почти всички музикални колекции по света, почти всички филми, сериали, видео клипове. Само пари да имаш, но като цяло не е безбожно скъпо. Основния проблем е, че ако тръгнеш по този път, всичко вече ще е обвързано с Apple и не може да си купиш нищо по-различно. Това е тъжно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 20.11.2012 00:36:56 отговори + 0 0
150 $ - то направо без пари Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".