AC/DC започнаха работа по новия си албум в Канада

2 май 2014, 11:21 ч. 397 / 7 9
пред./следв.

   След сътресенията, които преживяха AC/DC около здравословните проблеми и оттеглянето на лидера на бандата Malcolm Young, музикантите са започнали работи по следващия си албум в студио в Канада с продуцента Brendan O'Brien. За пръв път в историята бандата ще записва без по-малко известния от двамата братя Young, но по-ангажиран с творческия процес. Информацията за старта на работния процес се съобщава от дългогодишни технически сътрудници на AC/DC, които в момента са с музикантите.

ac/dc

още за:

Ac/dc


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


........ 5.05.2014 22:05:44 отговори + 0 0
George Young, не им обръщай внимание. 95% от пишещите в този сайт оставят коментари под новините, които не харесват, за да се изкажат "компетентни"...И защото, риаш ли, групата свири "простичко" всички други напънали се да свирят "Thunderstruck" я свирят фалшиво...В началото им се оплитат пръстите ли, не знам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

George Young 3.05.2014 22:35:15 отговори + 0 0
Ама, тук напоследък са се събрали отбор примати-палячовци, разбирачи и световни музикални критици. Свирели на плейбек, шимпанзета с гречове и т.н. Абе, хора, имайте малко уважение! Малкълм е световно признат за един от най-добрите ритъм китаристи. Това ще го каже и последния форумен трол, който поне веднъж е хващал китара и опитал да изсвири Highway To Hell или която и да е друга, пък нека да е с три акорда. Това е група, която прави звукът си без никакви ефекти. Китара-усилвател-пръсти. Това е. Няма чики-рики ефекти, няма студийни пинизи... Останалото е вятър и мъгла. Пък дали изобщо ще има нещо ново от тях е друг въпрос. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДИО-69 3.05.2014 09:58:11 отговори + 0 0
ГОЛЯМ СИ ТИКВЕНИК!КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВАТ АСДС ПОНЕ НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dfjk 3.05.2014 08:48:09 отговори + 0 0
Аз пък сега разбрах, че този Малкълм е бил в AC?DC Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sleazzze 2.05.2014 22:40:56 отговори + 0 0
Трябва да си изключително ощетен слухово от природата, за де не можеш да различиш плейбек от живо изпълнение, а AC/DC определено свирят на живо!! А иначе щом не е обявен заместник, вероятно Ангъс ще записва всички китари, въпросът остава с концертите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Hater 2.05.2014 22:03:45 отговори + 0 0
Stewie Griffin - 2014-05-02 18:33:54
Ритъм китарите в AC/DC са на такова ниво, че тоя Malcolm Young може сполучливо да го замести и някое шимпанзе.
+1
Цялата музика на тази банда е доста елементарна, но пък трябва да се признае, че имат достатъчно добри попадения. Освен това се изкушават на концерти да свирят на плейбек, а това е недопустимо за музиканти, които пълнят и дори препълват стадиони.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rhh 2.05.2014 20:58:36 отговори + 0 0
Stewie Griffin - 2014-05-02 18:33:54
Ти си каун!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stewie Griffin 2.05.2014 18:33:54 отговори + 1 0
Ритъм китарите в AC/DC са на такова ниво, че тоя Malcolm Young може сполучливо да го замести и някое шимпанзе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bon Scott 2.05.2014 13:29:04 отговори + 0 0
Интересно е кой ще запише ритъм китарите и кой ще свири на турнето ! Интересно как се навиха да почнат без Мал,как ще звучат без него ......Всичко е интересно и ще се продава много повече от Black Ice,дори само заради липсата на Малкълм ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".