Ace Frehley планира албум с кавъри

1 апр 2015, 13:48 ч. 473 / 1 4
пред./следв.

   Оригиналният китарист на KISS Ace Frehley планира да издаде албум с кавъри на бандите, които са оказали влияние за оформянето му като музикант. Frehley възнамерява да включи песни на ROLLING STONES, THE WHO, LED ZEPPELIN, BEATLES и др. Освен това ще има парчета на KISS - вероятно класиките "Cold Gin" и "Parasite", а също така композиция на FREHLEY'S COMET. Като гост-изпълнители китаристът смята да покани Lita Ford, Slash (GUNS N' ROSES) и Mike McCready (PEARL JAM), както и басиста/вокалиста на KISS Gene Simmons, който да изсвири бас-партиите в някое парче и да пее заедно с Frehley.

 

Ace-Frehley

още за:

Ace Frehley


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ники 1.04.2015 18:22:15 отговори + 6 2
Тая глупост я сътвори защото???
А) Обичам безпричинния хейт
Б) Не ме кефи тая музика, аз обичам модерните неща
В) Просто щото няма кво да правя
Избери си
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 2.04.2015 12:27:51 + 1 1
Отговарям: Не обичам безпричинния хейт. Имам стотици позитивни коментари и анализи в този форум. По-скоро точка Б, но не съвсем. Харесвам и олд-скул неща и модерни групи, не харесвам глем. Просто статията ме издразни, изброените в нея групи - също. Мнението ми е, че тези - същите изброени по горе няма какво да правят и се събират "просто ей така, да посвирят пък каквото стане..." и за това - цяла статия. Че и аз вече статия написах тука... Айде, добре. Прекалих малко с предния коментар. Доста даже. Ама тук не може да се трие, иначе бих го изтрил... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 1.04.2015 14:13:56 отговори + 0 11
Пенсионерския клуб се събира да изпълни песни на клуб "С единия крак в г***а". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дедо Гого 2.04.2015 00:50:02 + 3 0
Кузман от клуб ''Със средният пръст в г..ъ'' .................... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".