Adam Lambert казва, че няма да запише нова музика с QUEEN

21 май 2019, 20:33 ч. 888 / 6 2
пред./следв.

   В скорошно интервю вокалистът Adam Lambert, който от години изнася концерти с QUEEN (включително и в България през 2016-а), казва че феновете не бива да очакват да запише нов музика с китариста Brian May и барабаниста Roger Taylor.

   Певецът уточнява, че за него това не биха били QUEEN, които той отъждествява с Freddie Mercury. Вокалистът добавя и че неговата работа е единствено и само да участва в концертите на групата.

   През юли и август QUEEN + Adam Lambert имат насрочено турне в Канада и САЩ.

 

queen adam lambert

още за:

QueenAdam Lambert


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дийкън 21.05.2019 21:32:08 отговори + 1 3
Чест и почитания за изказването! Това вокалистче успя да стопли, че това не е Queen, а тия двамата объркани старци не разбраха, че е крайно некоректно да се представят като Queen! По-коректно би било да се наричат - Мей+Тейлър+Ламбърт=на еди кво си! Но в никакъв случай на Queen! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

QALСофия2016 21.05.2019 21:28:41 отговори + 4 5
Ако има новина, тя е, че Адам пуска своя четвърти албум "Кадифе", повлиян от музиката на 70-те. Пилотният сингъл "New eyes" излезе на 15 май.
Ясно е, че след провала на албума с Пол Роджърс Брайън и Роджър не биха експериментирали повече. Те записват QAL концертите и се надявам да видим повече от тези превъзходни изпълнения.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".