Adam Lambert отрича да е новият певец на QUEEN

6 фев 2012, 08:32 ч. 929 / 9 10
пред./следв.
През миналата седмица, за пореден път, финалистът от музикалното риалити "American Idol" Adam Lambert бе обявен за новият фронтмен на QUEEN. Малко по-късно самият певец опроверга информацията, посочвайки че тя идва от извадени от контекста негови думи по време на интервю. Lambert е споменал изпълнението си с QUEEN на "MTV European Music Awards" през ноември, което е еднократно. Евентуално турне с Brian May и Roger Taylor не е на двенен ред. Представител на QUEEN също отрече слуха, заявявайки, че няма никакви офиицални споразумения между групата и Adam. Обсъждано е участие на певеца с QUEEN на фестивала "Sonisphere", но няма взето решение.
Adam Lambert

още за:

QueenAdam Lambert


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


emo 1.11.2012 15:40:25 отговори + 0 0
гледах концерта им в украйна-много хубаво си пее момчето.много се старае и е много всеотдаен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

minstrel in the gall 7.02.2012 08:57:51 отговори + 0 0
Нов вокалист на Queen просто не може да има! Може да има нов вокалист, който пее заедно с Брайън Мей и Роджър Тейлър, но не и с Куин!

П.С.: А Адам Ламбърт /независимо от сексуалната си ориентация!/ е страхотен певец и може само напред да се развива! Пожелавам му го!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Seaborn 6.02.2012 20:05:51 отговори + 0 0
Новият вокалист на Queen трябва да се казва Marc Martel:
http://www.youtube.com/watch?v=dREKkAk628I
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Простоаквашин 6.02.2012 18:48:48 отговори + 0 0
Браян Мей преговаря с мен, но няма да го огрее. Зает съм тия дни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 6.02.2012 18:39:01 отговори + 0 0
Пълен п.едал...и Фреди беше, но къде-къде по-извисен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


yapo 6.02.2012 18:17:01 отговори + 0 0
Глас има, това е слуховидно за всеки, който си чисти редовно ушите!
Че обича да се гушка с момченца /или чичковци/, не е моя работа, както не е и моя работа с кого споделя постелята и коша на мотора си Халфорд! А Халфорд е от любимите ми вокали...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голъм 6.02.2012 15:47:13 отговори + 0 0
Ох, за малко да се гръмна...наистина малко ми остана! :x Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бау 6.02.2012 10:46:51 отговори + 0 0
Поне в някой неща достойно може да замести Фреди...не в пеенето де. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

KK 6.02.2012 10:09:58 отговори + 0 0
Когато прочетох новината преди няколко и след като се оттърсих от шока, реших да го чуя този как пее все пак. На какво прилича мисля, че няма нужда да коментирам. Та така, де, пуснах си неговото изпълнение на The Show Must Go On. Звучи отвратително с това непрекъснато вибрато, все едно пее трепереща от студ овца. Не съм голям привърженик на проекта Queen + Paul Rodgers, но той се справя къде-къде по-добре, при това със собствен подход към изпълнението, без да се опитва да имитира Фреди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

minstell in the gall 6.02.2012 09:06:28 отговори + 0 0
На МТВ наградите се справи страхотно със задачата си, има изключителен глас и е талантлив, нека Брайън Мей и Роджър Тейлър да му подадат ръка /само ръка, други части на тялото си да внимават - да не му ги подават!!! /, но да не е под името Куин ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".