ADLER ще издадат дебютния си албум в края на ноември

24 сеп 2012, 16:40 ч. 174 / 4 3
пред./следв.
ADLER, новата група на бившия барабанист на GUNS N' ROSES Steven Adler, ще издаде дебютния си албум "Back From The Dead" на 26 ноември в Северна Америка. Продуцент е Jeff Pilson (FOREIGNER, DOKKEN), миксирането е дело на Jay Ruston (ANTHRAX, STONE SOUR). Съставът на ADLER се допълва от: Jacob Bunton (LYNAM, MARS ELECTRIC) - вокали, Lonny Paul (ADLER'S APPETITE) - китари, Johnny Martin (CHELSEA SMILES) - бас. Ето списъка с песни на предстоящата творба:
01. Back From The Dead
02. Own Worst Enemy
03. Another Version Of The Truth
04. The One That You Hated
05. Good To Be Bad (featuring John 5)
06. Just Don't Ask (featuring Slash)
07. Blown Away
08. Waterfall
09. Habit
10. Your Diamonds
11. Dead Wrong
Adler

още за:

AdlerSteven Adler


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ozzyyes 26.09.2012 09:04:53 отговори + 0 0
Като гледам снимката, считам, че групата трябва да се казва "Адлер и трите изрода"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GlamFan 25.09.2012 11:22:21 отговори + 0 0
Slash, 100% съгласен съм! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slash 24.09.2012 20:09:05 отговори + 0 0
Най- хубавото е, че Steven "Пуканката" Adler е все още сред живите и доколкото казва- чист и трезвен. Тоя човек винаги е усмихнат, когато е зад барабаните и му личи, че се забавлява яко. Пилотното парче е страшно обещаващо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".