Адвокатът на GUNS N' ROSES напада "Dr. Pepper"

27 ное 2008, 12:48 ч. 146 / 1 7
пред./следв.
Адвокатът на GUNS N' ROSES и Axl Rose - Alan Gutman поде кампания срещу проиводителя на безалкохолни напитки "Dr. Pepper". През март фирмата обяви, че ще подари по едно питие на всеки американец, ако "Chinese Democracy" (ревю, поръчай) излезе до края на 2008 г. Е, дискът се появи на 23 ноември, а обещаните подаръци все още ги няма. Gutman е написал писмо до президента на компанията "Dr. Pepper Snapple Group Inc.", обвинявайки го, че с "обречената си на провал" рекламна кампания "е измамил потребителите". Адвокатът настоява фирмата все пак да изпълни обещанието си, както и да публикува официално извинение във вестниците "New York Times", "Los Angeles Times", "USA Today" и "Wall Street Journal". В писмото на Alan Gutman се казва още, че кампанията на "Dr. Pepper" накърнява "легендарната репутация на клиентите ми и на дългоочаквания им нов албум". Юристът настоява и за "адекватно обезщетение за непозволеното ползване и злоупотреби с правата върху интелектуалната собственост" на GUNS N' ROSES.

Източник: RadioTangra.com
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


бай красьо 28.11.2008 11:25:56 отговори + 0 0
Скрил съм се. Само че не говорим тук за нормалните неща, а тъкмо за обратното. Обещанието си е обещание, ама като почнат всички да те вземат за мезе, ей тъй става. Пък и всички си го знаем Axl, че обича да съди наляво и надясно ей така, за спорта. А м/у другото това е популярен "спорт" в САЩ, което пък не ми се струва много нормално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.11.2008 23:08:50 отговори + 0 0
И ако не се скрием, кво? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.11.2008 18:50:26 отговори + 0 0
абе я се скрийте! това е напълно нормално за нормална държава в която обещанията значат нещо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.11.2008 17:24:52 отговори + 0 0
Баси, тия се съдят за всичко... Идеята да се осъди цял китай не е лоша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BLADE 27.11.2008 15:44:41 отговори + 0 0
С цялото миуважение към Аксел, но вече прекалява.Аре да осъди китай, че ползват името на албума му. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


бай красьо 27.11.2008 15:15:45 отговори + 0 0
Ей сега ще ме изкефи ГНР да осъдят Др. Пипер да им платят 13 млн. долара и така "китайската демокрация" да излезе без пари на Аксел и приятели Не че не е невъзможно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jugulator 27.11.2008 14:35:46 отговори + 0 0
Тоя пич си вярва обаче Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".