AEROSMITH: "Не разпространявайте болестта!"

17 мар 2020, 07:52 ч. 838 / 7 0
пред./следв.

   Музикантите от легендарната американска рок група AEROSMITH, всички от които са на възраст около 60-70 години, разпространиха съобщение чрез социалните мрежи, в което призовават хората за по-голямо внимание и предпазни мерки, свързани с пандемията от коронавируса COVID-19.

#BeatTheVirus - може да го имате и да не знаете. Не разпространявайте болестта! Останете вкъщи толкова дълго, колкото можете. Мийте си ръцете често и се старайте да стоите на 6 фута един от друг. Сега е моментът да бъдете активни онлайн, а не на живо. Това не касае само вас, а и нас... Всички нас!


   Така от AEROSMITH дават своя принос за справяне с вируса. В други новини, вчера и фронтменът на KISS Paul Stanley призова в "Туитър" хората да си стоят вкъщи и предупреди, че ще "видим болести, смърт и препълнени болници в степен, на каквато не сме ставали свидетели през целия ни живот".

   В световен мащаб по официални данни заразени с COVID-19 са вече около 170 000 души. Починалите са близо 7000. В България към вчерашна дата официално болните бяха 62 души, като броят им все още се увеличава. Добрата новина е, че няма нови починали след първите две жертви у нас на коронавируса.

 

aerosmith

още за:

AerosmithCovid-19


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".