AFFECT с трибют концерт на THE BEATLES на 9 октомври в "Joy Station"

11 сеп 2020, 14:17 ч. 721 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Affect кани в машина на времето с The Beatles Forever

Най-шумната бг група с реверанс към Великолепната четворка от Ливърпул в Joy Station

9 октомври ще бъде празник за феновете на качествения рокендрол – група Affect превзема сцената на Joy Station за сърцат реверанс към една от любимите с музикални легенди с The Beatles Forever. Валери Николов (вокалист, китара), Александър Георгиев (китара, вокал), Гриша Георгиев (клавир, вокал), Даниел Георгиев (барабани, вокал), Ангел Якимов (клавир, вокал) ще поведат публиката на вълнуващо пътешествие из дискографията на Великолепната четворка от Ливърпул. С енергиен заряд, способен да задвижи и ТЕЦ, Affect ще изпълнят класики като She Loves You, Sgt. Pepper, Here Comes The Sun и Yesterday.

Affect е българска група, която изпълнява на живо рок и блус парчета, превърнали се с времето в съвременни класики на групи като, Eagles, Rolling Stones, The Who, Beatles, Uriah Heep, Eric Clapton, Creedence Clearwater Revival и много други. Групата е увлечена както от енергичния китарен звук на тези чудовища в рока, така и от многогласните вокални партии, типични за седемдесетте.

Групата събира заедно приятели, които свирят и импровизират заедно. Както често казват момчетата: „Всичко което искахме да изсвирим вече е изсвирено и единственото, което ни остава е да почетем тази музика, като хванем китарите и вдигнем много шум.“

До момента Affect има издадени едно DVD - концертен запис от май 2013 г., както и три студийни албума: Huge Repertoire (2013), Rock On (от 2015, мастериран от легендарния Боб Катц), "Наследство" (2018) и Dream (2018).

В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на „Фантастико“, в мрежата на eventim.bg и на място в Joy Station.

Рок инвазията на Affect се случва в Joy Station с подкрепата на Domaine Boyar.

 

още за:

AffectJoy Station
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".