AFFECTION промотират новия си албум на 16 ноември в София

1 ное 2017, 16:36 ч. 690 / 4 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Affection е банда от Казанлък, която може би вече е попадала в полезрението ви. Зад гърба си момчетата имат повече от десетилетие клубен живот, като за това време са обиколили неколкократно почти всички градове, предлагащи сцена в страната. Виждали сме ги и по конкурси, фестивали и благотворителни събития. Тази година дойде време за издаване на третия им албум . Това ще се случи официално в столицата в клуб Swingin' Hall на 16 ноември 2017г. (четвъртък). Промото ще включва представяне на два чисто нови лайв клипa към парчетата „Самозаблуда" и „Имена", заснети от AmpsOnAir, както и официалното видео към пилотния сингъл „Deja vu", излязъл в началото на годината (линк към видеото - https://www.youtube.com/watch?v=HGI9tdcW4dY)


„Променен" излиза 5 години след предшественика си - албумът „Истински"- и носи много различно настроение и емоционалност. Спокойно можем да кажем ,че е по-агресивен, твърд и непоколебим в посланието, което носят десетте песни в него - да променим това което не харесваме в живота си , да го направим по-добър и да не изневеряваме на принципите си. Албум с типичен гръндж/алтернатив звук, който непременно трябва да чуете поне веднъж. Ето какво казва за него вокалиста Георги Йонков:

„Албумът „Променен" е записан в рамките на няколко дни, но на две части-едната през лятото на 2016, а другата година по-късно. Смисълът на тази пауза беше да имаме повече време за импровизация директно пред публика. С това целяхме да съберем повече идеи до записването на албума и до голяма степен мисля, че се получи. Факта че е записван заедно, за тези който се интересуват разбира се, вероятно обяснява суровото му звучене. Много сме доволни от резултата."
Промо на новите парчета на Affection ще има и на други места в страната, за повече информация посетете официалния сайт: www.affection-band.com или станицата на групата във Facebook – https://www.facebook.com/affectionband

 

още за:

Affection
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Кире 2.11.2017 10:50:11 отговори + 0 1
стиа с тос гръндж, ма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".