Афтърпарти с групите след концерта на SAMAEL и KEEP OF KALESSIN

19 яну 2009, 09:27 ч. 245 / 8 2
пред./следв.
След разговор с организаторите от "Most of Evil Music", "Metal Katehizis" успя да научи, че се подготвя афтърпарти с участието на групите след концерта на SAMAEL, KEEP OF KALESSIN и NOCTIFERIA, който ще се състои на 31 януари в клуб "Blue Box", София. Срещата на фенове и музиканти ще се пренесе веднага след шоуто в метъл бара "The Black Lodge" на бул. "Александър Стамболийски" в столицата и както е обичайно за такива събития - всеки ще може да побъбри и пийне с групите, както и да вземе автографи и си направи снимки за спомен.

   Утре, 20 януари, е и крайният срок, в който може да участвате в нашата игра за концерта, чрез която даваме шанс на двама от вас да спечелят покана и да присъстват безплатно на шоуто.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


keep of kalessin 19.01.2009 13:32:19 отговори + 0 0
Ето това е хубава новина!Супер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the torture 19.01.2009 12:04:40 отговори + 0 0
COOL!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".