Афтърпарти след концерта на KROSSFIRE, DREAMSKILLER и ZUUM в Пловдив

13 сеп 2017, 09:41 ч. 567 / 5 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Krossfire, DreamSkilleR и Zuum канят публиката на афтър-парти след концерта си в Пловдив тази събота, 16 септември, на който трите групи ще представят авторската си музика за първи път заедно в Летния театър в Пловдив. Едно предизвикателство, една идея на една сцена. Zuum публикуваха послание до феновете по този повод във Фейсбук вчера:

„Момчета и момичета, предстои ни най-голямото предизвикателство в музикалния ни живот, а именно: "THE CONCERT - KROSSFIRE, DREAMSKILLER & ZUUM". Това е начинание, което сме предприели само ние – музикантите (разбира се намериха се и приятели, които ни подкрепят). Сега повече от всякога се нуждаем от Вас, нашата публика и нашите приятели, за да изживеем заедно МУЗИКАТА, която толкова време творим с огромна любов.

На 16.09.2017 искаме да я споделим с Вас, искаме да разберете, че "Рокът" не e шоу бизнес или машинка за пари, не е позьорство или грандомания, а просто изкувство. Свят, в който сме се потопили, там казваме всичко, само в няколко изречения и акорда.

Чакаме Ви на летния театър в Пловдив тази събота, за да се потопим заедно в света на РОКА!!!
Сега е моментът да ни подкрепите, бъдете с нас: ZUUM, KROSSFIRE, DREAMSKILLER!!"

Прогнозата обещава идеално време за концерти на открито, а групите – една незабравима съботна вечер в Пловдив. Ще се радваме да видим там всеки един от вас!

After The Concert ще започне в 23:00 ч. в Полинеро плейс на ул. "Вратцата" № 5. Входът е безплатен за всички притежатели на билети за концерта.

Промо клип: facebook.com/268356619928399/videos/1429870927110290/

Билети за концерта можете да намерите онлайн на eTicketsMall.com и в Музикален Център Пловдив.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


огата 14.09.2017 16:09:29 отговори + 0 0
Боже, колко безумици има в този анонс... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".