Афтърпартито с Danny Cavanagh и Anneke се мести в клуб "The Point"

29 дек 2009, 14:32 ч. 805 / 5 4
пред./следв.
Афтърпартито след довечершния концерт на Anneke van Giersbergen и Danny Cavanagh няма да се състои в предварително обявения клуб "Три уши" в София, съобщиха специално за "Metal Katehizis" организаторите от "Gorgon". Вместо това то ще се проведе в клуб "The Point" (бивш "О!Шипка"), чието местоположение вероятно е добре известно на всички. То е и по-близо спрямо зала "Средец" от "Три уши".
   До очакваното с огромен интерес събитие, билетите за което бяха разграбени за няколко дни, остават броени часове. Очаквайте, както винаги, своевременен репортаж и фотогалерия със снимки на нашия сайт.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hahah 29.12.2009 16:31:48 отговори + 0 0
Да ви имам проблемите DD Аз не можах да се добера до билет... Айде пожелавам едно много приятно изживяване на тези,които ще ходят довечера на концерта Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.12.2009 14:51:41 отговори + 0 0
@stanislav - 2009-12-29 14:33:45
майка му стара,ами ако не си бях платил нет-а какво щях да правя?!?

- ако не си беше платил нета ... нямаше да си си платил нета.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 29.12.2009 14:34:53 отговори + 0 0
най-якото е че ще е точно с/у квартирата ми :Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 29.12.2009 14:33:45 отговори + 0 0
майка му стара,ами ако не си бях платил нет-а какво щях да правя?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".