AFTER FOREVER ще си вземат една година почивка

17 яну 2008, 08:07 ч. 129 / 2 0
пред./следв.
За AFTER FOREVER 2007 г. бе ползотворна - през нея те издадоха нов албум и направиха няколко турнета, но същевременно китаристът на бандата Sander Gommans изпитваше здравословни проблеми, които наложиха той да не участва на редица концерти. Напоследък състоянието му се е влошило и лекарите препоръчват той да си вземе поне година почивка от активна музикална дейност. За AFTER FOREVER е неприемливо да работят със заместник на Sander още една година, тъй като той е съосновател, автор на песни и един от мениджърите на групата. По тази причина цялата банда ще почива през 2008-а, като някои от музикантите ще се занимат със свои странични проекти.

още за:

After Forever


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".