AFTER MIDNIGHT представят дебюта си в Пловдив на 21 февруари

20 фев 2014, 22:30 ч. 161 / 1 5
пред./следв.
AFTER MIDNIGHT ще представят дебютния си албум "My Deepest Secret" за първи път на пловдивскасцена. Творбата е авторска творческа концепция, съдържаща 11 песни, като всяко едно от парчетата е композирано от вокалиста Георги Паунов. Песните са записвани в продължение на една година, а финалната обработка на албума е направена от калифорнийското студио "Imperial Mastering", което работи с "Relapse Records", "Century Media Records", "Nuclear Blast Records" и др.

   Представянето на "My Deepest Secret" ще се случи в клуб "Stage 51" на 21 февруари, петък. Преди това публиката ще подгряват IVORY TWILIGHT, PARANORMAL, HYPNOTIK INK, TDK и Светла Михайлова.

   Водещият сингъл от албума - "Losing Control" - вече се върти по "Radio 1 Rock". Чуйте го и по-долу:

 

още за:

After Midnight
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


unknown 22.02.2014 08:29:17 отговори + 0 0
Браво на момчетата, но все пак доста посредствена песен, която сме слушали от поне няколко световно известни групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любов 21.02.2014 15:22:46 отговори + 0 0
Там смеее ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

az 21.02.2014 14:45:27 отговори + 0 0
Ами бандата не само, че не разполага с много пари, а и с последни сили събира цяла година за албума. Не съм от групата, но им знам историята - наистина е трудно, но с желание става, а не с кинти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Колю 21.02.2014 14:29:25 отговори + 0 0
Уви, авторската музика все повече ще се превръща в удоволствие за хора с достатъчно пари... В това няма нищо лошо, особено когато бандата е талантлива. Лошото е, че ще има талантливи банди, които няма да могат да си позволят да смесват в Калифорния.
Иначе им желая успех.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

а 21.02.2014 12:42:12 отговори + 0 0
Браво бе. Много добро парче. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".