AGNOSTIC FRONT ще гостуват в София на 6 август

18 май 2023, 14:51 ч. 1734 / 12 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Ню Йорк хардкор легендите Agnostic Front с концерт в София на 6-и август!

141 в сътрудничество с EventEase ви канят на концерт на хардкор бащиците Agnostic Front в „Маймунарника“ на 6-и август.

Агностик Фронт е пънк хардкор група от Ню Йорк, създадена през 1980 г. Това изречение е достатъчно за група като тази, която няма нужда от представяне. От деня, в който дебютното EP на бандата „United Blood“ вижда бял свят през 1983 г., нищо вече не е същото, а оттогава насетне всичко останало е история.

Agnostic Front са сочени за кръстници на хардкора. Те не само дават име на стила, но и винаги стоят достойно зад него, вече над три десетилетия; защитават го през годините и продължават да го правят с последния си засега албум Get Loud! (Nuclear Blast Records, 2019).

Това ще е четвъртото шоу на хардкор пионерите в България. Първото им гостуване у нас се помни не само от присъствалите фенове, но и от самите музиканти. Фронтменът Roger Miret все още се случва да спомене това шоу, състояло се в София преди почти 20 години, през 2005 г.

На 6-и август (неделя) очакваме да чуем на живо отново емблематични за бандата, и изобщо хардкор сцената в световен мащаб, ударни химни като „Gotta Go“, „Crucified“ (кавър на Iron Cross), „Friend or Foe“, „Victim in Pain“, „Police State“, „United Blood“ и др.

Разбира се, американските ни гости няма да са без добра компания на сцената. Имената на подгряващите банди ще обявим допълнително.

Билетите Ранно Пиле са на цена от 40 лева и са в продажба от 19-и май, като са налични на каса в магазини „На Тъмно“ в цялата страна, както и онлайн в системата на PaySera: https://bit.ly/AgnosticFrontSofia

 

agnostic front poster



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sixxx 19.05.2023 14:13:49 отговори + 3 0
Супер ще е! А и в Маймунарника .......... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Една пеперуда 19.05.2023 13:04:12 отговори + 3 0
Не три, а четири десетилетия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 18.05.2023 18:55:56 отговори + 2 0
Отначало беше в евра, но го оправиха, явно четат коментарите тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 18.05.2023 14:59:33 отговори + 9 1
Не че нещо, но на сайта за билетите цената е 40 евро и като си вкарам билет в кошницата продължава да в ЕВРО. А 40 евро са си 80 лева... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мури 18.05.2023 17:14:01 + 4 0
40 лева си е.Явно е имало проблем преди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".