АХАТ ще подгряват IRON MAIDEN в София, записват нови песни

27 мар 2007, 16:41 ч. 277 / 2 75
пред./следв.
Както мнозина очакваха - концертът на IRON MAIDEN в София на 4 юни ще бъде подгряван от българска страна от АХАТ. Информацията е публикувана на официалния сайт на групата, където четем и че тази седмица бандата ще влезе в студиото на БНТ, за да запише три нови парчета.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (75)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 29.05.2007 22:08:49 отговори + 0 0
Като се говори за подгряване се има предвид наистина подгряване-да пееш, да покуфееш, да поскачаш, да попееш...как да стане с неизвестна група, трябва си някоя на която знаеш парчетата и ти харесват. Верно, Ахат се поизтъркаха от употреба, а що се отнася до младите...друг е тука проблема-в България музикалния шоубизнес е умрял и предлага предимно разни плейбекаджии и рожби на имиджмейкъри и продуценти, а истинските групи и изпълнители рядко имат възможност да се покажат-няма кой да прави фестивали и концерти на които да даде шанс на тези млади и по-неизвестни групи и на практика те свирят пред 50-100 човека в някой задушен клуб-как тогава да станат известни и да добият опит...айде те донякъде известни могат чрез медиите да станат (ако решат да ги пускат), ама откъде да добият опита за голямата сцена като нямат къде да свирят иначе? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BaiKor 8.05.2007 18:00:32 отговори + 0 0
Скъпи приятели!Мили фенове!
Толкова нелепи приказки и прочие!
Коя група в България е способна да загрее концерт на Мейдън? Тази дето прави хот пърформънс в Хасково ли? И как си представяте някоя група без никакъв опит,с 5-6 парчета да се пъне и да се показва пред 15хиляди фенове да речем? Ами нали трябва да се пази психиката на такива групи! Представете си да ги освиркат 15 хиляди гърла

Относно Звезди-колко е дебел,мазен и грозен - вие на концерт ли ще ходите или на някакво лайняно фешън шоу?!?! И Ахат били за пенсиониране..ами по тази идиотска логика Мейдън са направо за кремиране ебаси...

И аз искам да чуя нещо ново,свежо,някоя здрава българска хеви-метъл група,но за съжаление - в момента няма такава...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 13.04.2007 12:17:15 отговори + 0 0
е,Гугле,ти много евтино си минал...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.04.2007 13:36:57 отговори + 0 0
Абе най-добре ще е Ъпсурт да подгряват Мейдън,нали искате известна БГ група с текстове на български,мисля че от СМЕ трябва да помислят за този вариант... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гугльо 3.04.2007 09:38:26 отговори + 0 0
Глей ся, артик! Мен ме черпиха 5 бири да плюя по форумите, ТИ колко даваш??? Ама тебе като гледам са те почерпили повече. Ако искаш да се разберем да си я делкаме, а? Айде някой няма ли да наддава тука, кой да е следващия да оплюем, че ми се пие бира!!! :-))))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bruced 2.04.2007 16:25:17 отговори + 0 0
цитат от уебсайта им:
On February 23, 2007 at 21:00 SJK will perform in live at KDK club - the only hottest stage in Haskovo. The two-hours show will introduce the audience to SJK’s brand new album: The Metal Chronicles Part I. The set-list will also include selected hits from the previous album "Euthanasia" and the band's favorite Metal covers.

особено ми хареса 'да онли хотест стейдж ин хасково'! надявам се че същият гений на английския дето им прави уебсайта не пише и английските им текстове... малко скромност няма да е излишна и може би един сайт на български? гледах ги на УАСП и честно казано ми направиха по-скоро добро впечатление, но от тогава ги няма никакви. Дано да ги видим "ин лайф" скоро и да чуем въпросните "силектид хитс". Но това с чакане някой да "подаде ръка" трудно ще стане..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 2.04.2007 13:56:30 отговори + 0 0
айдеееееееееееееее
ес-джей-кей си впрегнаха протежетата...ясно ми е вече и коя е бандата,заради която се пишат всичките неща тук.е-sjk просто не са за съпорт на maiden
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.04.2007 20:31:59 отговори + 0 0
Баси - попаднах на страницата на тия пичове и на тоя линк има оставени части от парчетата от техен албум да се чуят информативно...Абстрахирам се от спора за Ахат,но...на тема има ли някакви метъл банди в България дето да стават-който иска да чуе на линковете за слушане след заглавията на песните...Не знаех , че има такива БГ банди.Дано не са единствени...
http://www.sjkband.com/main.php?module=audio&ada_id=14
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дядо 1.04.2007 00:56:22 отговори + 0 0
Ахат,Рахат и бля бля,по долу някой беше казал много точно,има две групи в БГ,които са достойни да подгряват величията Мейдън-Pantommind и SJK,нищо че еди кой си не знаел текстовете на парчетата им,мисля че това са достатъчно известни и добри групи,които биха могли да се справят със задачата и за разлика от Звезди и компания,все още не са започнали да се излагат като кифладжии и не са на всяка манджа мерудия,да ме извиняват някои хора,които четат и пишат тук ама...аман вече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 31.03.2007 20:56:06 отговори + 0 0
някои хора пък явно искат да кажат , че за да има развитие не трябва да има монопол...монопола вреди!А Ахат станаха монополисти на концертите с най-читави групи в БГ!Това е тъпото.А не че чак толкова Ахат не стават.Стават-не че са нещо особено-скромни инструменталисти среден клас , които за БГ вършат работа.Но не това е проблема.В крайна сметка не е важно да си виртуоз и не за това говоря.Просто монопола вреди.Това е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


... 31.03.2007 19:37:30 отговори + 0 0
някои хора явно ги е яд че,няма да подгряват те...затова са всичките тези бълвочи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EL NINIO 31.03.2007 14:49:39 отговори + 0 0
Ми стават, нали на билетите ни пише IRON MAIDEN чак толкова да се дращите за подгрявката... А нима щерката на Харис пак не е щуробаджанащина, както някои твърдят за Ахат... Е верно поне очи пълни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 31.03.2007 00:17:35 отговори + 0 0
Анонимен.. прав си.. не е Звезди и фънки, а Денис. Моя грешка. Но дебелите мангизлииски отношения са на лице. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SUPER KRITIK 31.03.2007 00:13:54 отговори + 0 0
ЕЙЙЙР ПИЧОВЕ...В КРАЯ НА КРАИЩАТА АХАТ ЩЕ СИ ОСТАНАТ ПАК АХАТ-...СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНИ И ТОЛКОВА,ПУКА ЛИ МУ НА НЯКОЙ ЗА ТИЯ ШКЕМБЕТА МАДАР ФАКЪР... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 30.03.2007 14:20:34 отговори + 0 0
става интересно, не за друго ами защото преди 2 години (когата и ахат бяха там де) Шеки подгряваха на Sabbath ... a той горикия вече даже се мисли за Ози .. и си беше тъпо ... а според мен и ахат си имат кой да се прави на Стив Харис Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


darkane 30.03.2007 14:08:07 отговори + 0 0
Добре де, я сметнете колко концерта имаше в България последните пет години и колко бяха подгрявани от Ахат. Защото по думите ви излиза, че едва ли не те са на всеки концерт. Мен пък повече ме дразнеше това, че миналото лято на всеки концерт в Каварна свиреха БТР, които и един легендарен албум нямат. Всеки случай има немалко концерти, на които се дава шанс на млади групи, но пак повтарям: точно на този Ахат си пасват идеално.
И просто за протокола - нямам никаква роднинска връзка с някой от членовете на Ахат, защитавам ги само като фен :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.03.2007 14:03:26 отговори + 0 0
Kalandor - връзката не е звезди и фънки. има едно име денис и още едно женско име до него, което се споменава също малко по-надолу тук. абе като ви такава мъка, просто елете направо за мейдън. това е. егети, изписали сте един роман глупости! досега четох! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 30.03.2007 13:37:19 отговори + 0 0
Уникален - аз не съм нито музикант, нито уникален и ми е писнало на к**а да гледам Ахат които си спят на постелката която са си постлали преди емнайсе години. А и дори за това да пишат музикантите. Ами да, прави са си. Защото една връзкарството между Звезди и Фънки няма да им позволи да излязат да подгряват някоя по-голяма група, независимо колко са добри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уникален 30.03.2007 12:43:13 отговори + 0 0
darkane! точно за това говорим. и ти сам го казваш и си противоречиш! Ботев има 20 стихотворения и е гениален. ахат имат ли поне 20 гениални парчета? и е верно - тука само музиканти пишат. дето чакат ахат да се пенсионират вече, та и те да излезнат на сцена!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.03.2007 12:38:33 отговори + 0 0
хубаво сравнение
сега си представи навсякъде да се изуваха само неговите 20 стихотворения, само те да се издаваха и само те да се падаха на изипити :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


darkane 30.03.2007 12:33:04 отговори + 0 0
Христо Ботев има около 20 стихотворения, но всичките са гениални. Ахат имат един албум (не броя американския), но албум-символ на българския хеви метъл. Честно казано не очаквах подобна негативна реакция, а и сред приятелите ми няма такава. Започвам да си мисля, че негативните коментари по-долу се правят от членове на родни банди, които тайно са крояли планове да "забият" някое ултра хубаво свое парче пред тълпата на стадион "Локомотив" и сега с личностни нападки се опитват да си докажат колко са велики. Звезди бил дебел, Ахат били стари - защо вместо това не говорите за музиката, а??? Защото там просто няма къде да ги пипнете. Тъжно е, че след толкова години още няма равностойна на Ахат българска хеви метъл група, но това не значи, че трябва да си правим експерименти на такъв важен за българския концертен живот ден.
И не знам защо така се плюе по СМЕ, честно казано не съм имал пряк контакт с тях. Разсъждавам само като фен. И точно като фен мога да кажа че от СМЕ са ме правили щастлив много пъти с концертите си. И само заради факта, че ще докарат Мейдън в България това лято, им ставам фен за цял живот.
Съжалявам, ако с мнението си съм засегнал някого :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бат Ванчо 30.03.2007 10:12:54 отговори + 0 0
ц ц ц , момчета карайте по - кротко бе , и да са подгряваща и да не са подгряваща група - Ахат все пак не са хедлайнери , на който не му харесват ще ги изтърпи там 30 мин., а който е доволен че те ща са на сцена ще се кефи , кво толкова тряя да се ядете за тва нещо . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 30.03.2007 10:10:33 отговори + 0 0
Уникален-дори бих казал , че Ахат малко бърза с тия новини в сайта си и може да се окаже , че напразно си хабим тук приказките , но...има време!Може пък не точно Ахат да свирят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уникален 30.03.2007 09:53:44 отговори + 0 0
хей, Иван... тва верно ли е дето щяло да има прослушване чрез мр3-ки на желаещите групи? и кои банди са участвали ако е имало такова прослушване? айде още малко инфо от извора! а относно ахат, мисля че след такива противоречиви коментари (с превес на негативните доколкото виждам) чест ще им направи да се откажат да подгряват. тва ЕГОТО на българския музикант в тяхно лице няма наяждане!!! сигурно им се ще, като се "пенсионират" (като ги гледам, а и слушам май им е време вече)- да се гледкат по TV и да се кефят колко са били велики! смятам, че много от можещите и кадърни групи в България искат да бъдат забелязани и да имат много фенове. е, как да стане това? няма компании които да се занимават с това, а за капак групи като ахат не пускат кокала. явно Амебата все пак харесва определени български групи. и им дава кокала... а дали ги харесват и феновете?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

др.хаус 29.03.2007 23:47:03 отговори + 0 0
бай дъ уей...нека свирят,ама малко и на бързо!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dr.house 29.03.2007 23:43:53 отговори + 0 0
Ние ултрасите на мейдън нещтем ахат.това е простотия.не бива да се врът навсякъде...!( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

KbPBAB^HOKbT 29.03.2007 23:25:52 отговори + 0 0
Сещам се аз за една българска хеви група която може да подгрява вместо Ахат.RosebourG. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

zlatko 29.03.2007 17:32:05 отговори + 0 0
Kalandor - принципно си супер прав. но едвали на еди такъв концерт е местото където да слушаме за първи път на някой много як групар музиката. на такъв концерт е место да се слуша и да се пее позната музика, за да може настроението да е на Max. затова смятам че ахат са ок. никой на такова място не иска да слуша нещо за първи път, иска да чува познати песни и да си ги пее с цяло гърло. а всяка песен на ахат става за това. факт земята е на слепци... и явно на глупци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mago De Oz 29.03.2007 16:50:51 отговори + 0 0
Пешо, недей спори с дядо, че пак ще те разходя до Бургас! Знаеш, че съм умен и точно за това по-долу съм прав Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 29.03.2007 15:31:58 отговори + 0 0
Златко.. Ахат може и да са БИЛИ най-добрата хеви-метъл група в българия, но както беше вече споменато - преди 15 години. И какво направиха за тези 15 години. Едно голямо НИЩО, и заслужават да умрат в калта на собственото си бездействие. Това че си направил две култови песни (в частност "Овцата" и "Земя на слепци"), които всички знаят, далеч не те прави най-добрата хеви-метъл група. И да, все ще се намери група която заслужава да отиде от "Фенс" направо на Голямата Сцена, защото ние Средна сцена нямаме. Освен в долнопробни дупки родните ни банди няма къде да свирят, и после такива умници като Маго Де Оз, почват да мрънкат че сме нямали добри хеви-метъл групи. Ами как ще имаме, като свирят за жълти стотинки в заведения които дори да искат да отидат много хора няма къде да се съберат, а на организираните по-големи концерти ходят само приятелите им и компаниите им, щото такива големи усти като теб и някой хора по-долу им е под достойнството да идат на нещо по-малко от Dream Theater. И как очаквате да се чуе за тези групи. Като някой насила ви натика слушалките на MP3 плеъра си в ушите ви и ви накара с пистолет в главата да ги слушате, само защото сте коне с капаци и не можете да приемете, че може да има и други добри метъл банди извън тези за които батковците са ви казали че са "култови". И колкото и да не ми се нрави факта, че Ахат ще подгряват мейдън все шак ще цитирам заглавие на тяхна песен. Земя на Слепци. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


zlatko 29.03.2007 15:08:35 отговори + 0 0
много трудно пиша на кирилица, преди малко пуснах нещо не на кирилица, да се надяваме че само заради това е било изтрито от тук. ахат са най-добрата хеви рок група в българия, затова е логично да свирят пред най-добрата световна хеви група. а що се касае до връзки - да имат връзки факт... от месеци денис има връзка с илияна бойчева, другите също сигурно имат връзки. а и още нещо - как млада група ще се справи на такъв голям концерт, то не може директно от fans преди мейдън, поне аз смятам така. иначе нека си спомним че ахат наистина вдигат публиката на такива концерти. и то не само организирани от софия мюзик - да си спомним дио. така че да се радваме че мейдън идват и че онова страшилище с неясен пол от гренулом няма да се дере преди това. защото по-надолу прочетох и такива предложения. да живее рока - дори го написах на български! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 29.03.2007 14:49:06 отговори + 0 0
Истината драги фенове , критици и читатели е доста проста.В СМЕ Амебата не харесва нищо българско-той си е такъв - иска всичко да е изпипано и наште групички са му тъпи-сигурно щото и той е бил такъв един в тъпа групичка преди време и иска да спести на музикантите униженията)Трябваше да има прослушване чрез изпратени мр3-ки от желаещи групи-знам го от извора...обаче и до там поне за пред хората да измият очичките на музиканството не се стигна-направо Ахат.Що?Ами щото си се познават и си запазват по тоя тоя начин имиджа на гъзари , на първенци , на единствени-ще вземе някой да ги засенчи и....отиде им напразно "Похода".А как да тръгнат групи да се развиват , когато при такива форуми излизат тези , за които няма смисъл,а другите , които може и да живнат след такава изява за пореден път пият студена вода и си викат-ами правилно , че не си даваме и последните скътани парички за инструменти и оборудване то от бизнесмени , които си правят кефа в свободното време не можеш се изяви в малкото случаи , когато има поле за изява.Е за тва е батална родната метъл сцена-нито смисъл намират музикантите от правене на групи и музика нито пари възвръщат или нещо в замяна на усилия и нерви , нито изобщо е възможно нещо смислено да се направи в тази пост-комунистическа обстановка , в която за жалост и музиката е като цялата страна-шуро.бадженашка...Язък за поколения кадърни хора!RIP българска рок сцена... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 29.03.2007 14:04:43 отговори + 0 0
MAgo De Oz - ако разсъждаваме в този дух, никога няма и да разберем, дали някоя млада банда ще се справи. Истина е че нямаме кой знае колко добри хеви-метъл групи, но все от някъде трябва да се започне. Тоз "Поход" го дъвчем почти две десетилетия вече. Едно изпълнение на Ахат, преди мейдън няма д аги издигне в българия, нито ще ги изпрати в чужбина, но виж за някоя друга банда за която както казваш не са чували и 100 човека е невероятен шанс да чуят 15000 и току виж се оказали по-добри. Защо СМЕ не направят като Most Of Evil, например, които обявяват прослушване за подгряваща група на Blind Guardian ? Защото в СМЕ цари още социалистическата шуробаджанащина, стремеж към огрухтяване колкото се може повече, без да ги е еня ни най-малко за мнението на плебса под тях. Честно казано мнението ми за СМЕ пада все по-ниско след всеки един концерт който организират, независимо дали е на някоя любима група или на някое хип-хоп негро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 29.03.2007 13:57:21 отговори + 0 0
Ай стига с тоз Ахат бря. Ахат всички ги знаем. Имат един "Походът", който си е гениален албум, още някаква боза след него и подгряват всяка голяма група дошла. Тук е мястото да се запитате, каква всъщност е идеята на това да има подгряваща група. Не толкова за да надъха публиката, а за да се даде поле за изява на не-толкова известна банда пред повече публика. А от посетителите на въпросния концерт освен чужденците едва ли ще има някой, който да не знае наизуст поне "Овцата" на Ахат, и затова избора им като подгряваща група ми се струва напълно безсмислен, да не кажа, че е пълна връзкарщина и чесане на огромното его на Звезди, его с което няма реално с какво да го подкрепи. Както някой надолу каза, Ахат без Главев са нищо. Звезди може да има някакъв глас, ама като няма кой да нпише свястната музика да не се бие в гърдите толкова. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 29.03.2007 09:22:04 отговори + 0 0
На всички е ясно, че Ахат имат един велик албум и че Главев беше човекът с идеи там.
Това обаче въобще не омаловажава факта, че те са идеалния избор да откриват. Те са ПОДГРЯВАЩА група. Искам да ми създатат настроение за Мейдън, а не да си мъча слуха с някоя друга българска група, известна само на роднините им и още стотина човека.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mago De Oz 29.03.2007 07:08:23 отговори + 0 0
добре де, всички само критикуват, ама никой не казва, коя друга банда освен Ахат и Ер Малък, ще се справи, нали ? Просто няма такава, това трябва да е ясно и на най-големият задръстеняк! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 29.03.2007 00:20:08 отговори + 0 0
Не мога да разбера защо Ахат са все още номер 1..Бяха номер едно преди 15 години.От тогава всичко живо чака от тях да направят нещо в духа на Похода,само че това нещо за разлика от бялата лястовица няма да дойде.За сметка на това ни тровят с мазен комерс изпят от изнемогващият Звезди,който не прави нищо друго,освен да лежи на стари ларви.Нека си се праяви на връзкар по разни такива прояви /което е неуспоримо/,докато всички се питат защо няма млади групи,които да пробиват.Е докато тези изкопаеми от соц ъндърграунда имат сила да си седят на краката си тва просто няма да стане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

super kritik 28.03.2007 15:40:10 отговори + 0 0
За пореден път ще станем свидетели на една неприятна и дълбока истина-колко жалка е българската хард и хеви индустрия в лицето на ВИС"ахат".Това е положението за жалост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bruced 28.03.2007 14:04:49 отговори + 0 0
да тесногръди сме - не си падаме по кор и дет също така не си падаме по групи които свирят само кавъри били и едвам изкарва 1-2 авторски парчета. да, също и по блек не си падаме. така че стига сте замърсявали пространството с оплакванията си. заради такива дето само гледат да оплюят и прецакат някого няма метъл сцена в България и Ахат ще подгряват всичко до 2030та Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ABBATH_Veliki 28.03.2007 14:02:31 отговори + 0 0
Не стига че СМЕ ще ни докарат Мейдън, ами вие тука сте почнали да ми се оплаквате кой щял да подгрява! ! !
На кого му пука!?!
И знайте едно: Най-великите в света заслужават да бъдат подгрявани от най-големите в България! Това е истината...на който не му отърва да си продаде билета!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


jester 28.03.2007 13:24:54 отговори + 0 0
дааа. като искаме хеви метъл, ще гледаме 100% такъв... от хедлайнерите. разгледайте какви групи за последно са били съпорт на мейдън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.03.2007 13:11:42 отговори + 0 0
От това, което чета ми става ясно само едно: колко съм прав като си мисля, че БГ метъл сцената е мноооого зле! Да бе, омръзнали са ни Ахат, да-гадни връзкари шкембелии, и ооо да, няма НИКОЙ друг възможен. Много тъпо! И какви са тези заблуди, че непременно трябва групата да свири ЧИСТ хеви метъл. Е толкова ли са тесногръди Мейдън-феновете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 28.03.2007 12:41:27 отговори + 0 0
Още преди години, като си мечтаех Айрън Мейдън да дойдат в България, си мислех, че само Ахат ще успеят да накарат тълпата наистина да се кефи вместо да освирква и да вика "искаме мейдън". Вижте, на този концерт ще има буквално десетгосишни, ще има и +60 годишни. Мисля си че само на Ахат песните ги знаем абсолютно всички наизуст. Друга група, която според мен е много близо стилово и свири здраво е Лавина - може и на тях да им се даде 2-3 песни време))
И все пак едно е важно - Мейдън в България))))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 28.03.2007 11:57:53 отговори + 0 0
Едно хубаво подгряване си е нужно винаги. Не случайно са го измислили хората. АХАТ са добър избор. За съжаление на мен ми се иска да чуя някоя по-нова и по-малко известна българска група(или групи), която да свири чист хеви метъл(изключвам тези от хардкор, ъндърграунд и т.н. жанра). Не останаха много такива. ГРАНУЛОМ не са лоши(искам да кажа вписват се в описанието за млада БГ група, свиреща само хеви), те дори подгряха Мегадет. Като цяло, обаче, най-доброто БГ подгряване досега, на което съм присъствал беше на концерта на Fates Warning преди 2-3 години. Тогава Pantommind се вписах в картинката просто невероятно. И SJK направиха здрава подгрявка на WASP в София преди 3 г.(макар, че след това излезе Шеки)...
Иначе Whitesnake в Каварна ги подгряха БТР, при това придружени с бурни освирквания, та по-хубаво че АХАТ подгряват Мейдън.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дончо 28.03.2007 11:18:39 отговори + 0 0
Не очаквах... Отивам заради Ахат-най добрите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


grey 28.03.2007 10:52:24 отговори + 0 0
Уфф, аман от дебелаци-бизнесмени, дето се събират само по такива поводи... Нали част от идеята на подгряването е и да се дава шанс на по-млади групи да се покажат и докажат пред по-голяма публика?! За кво им е на Ахат това, те на практика не съществуват, баси... Но карай, за Мейдън всичко сме готови да изтърпим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 28.03.2007 07:24:46 отговори + 0 0
Е аз искам HYPERBOREA да подтряват,ама нали се сещате,че е невъзможно.При полужение,че на сцената излизат MAIDEN,въпросът Кой ще подгрява? е безсмислен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.03.2007 02:25:16 отговори + 0 0
Изпадата в излишни спорове. Бях на концерта в Белград - подгряваше щерката на Стив(нищо особено като пеене и музика, но невероятна мацка). Но да се върна на мисълта си. Слабо подгряване но уникален концерт!!!
Хораааа просто не знаете какво ще видите!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 28.03.2007 00:17:06 отговори + 0 0
Абе според мен Ахат са си групата за работата!Шеки пита да повърне ли и повръща,но при Мейдън някакси няма да се върже.За това дай да си чуеме "Черната овца" за да се подготвим за така или иначе,неизбежното,кофеене при Девиците! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.03.2007 00:07:25 отговори + 0 0
Да викнат Шеки, че одавна не съм му са смял Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sal 27.03.2007 23:16:35 отговори + 0 0
Това се очакваше
Много се радвам, че ще са Ахат, няма други по- достойни според мен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2007 23:04:47 отговори + 0 0
а ако бирата те напъне точно по време на Мейдън?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стифф 27.03.2007 23:02:14 отговори + 0 0
Аз отивам да гледам Мейдън. Останалото ще ми е фон за бирата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2007 23:00:04 отговори + 0 0
Това ми напомня на концерта на Сабат, когато Ахат направиха невероятно подгряване. Нищо по-логично и хубаво няма от това Ахат да подгряват. Най-добрата българска група подгрява едни от най-велитите изобщо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

milenowar 27.03.2007 22:43:48 отговори + 0 0
Абе какво ли ни дреме За вашия свят...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


milenowar 27.03.2007 22:41:18 отговори + 0 0
Мерси Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2007 22:30:14 отговори + 0 0
milenowar - това дето си мислиш, че е "з" на клавиатурата е "е оборотное" (руска буква) :-DDD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

milenowar 27.03.2007 22:25:09 отговори + 0 0
Ер малък и никой друг,а и Божо го няма в Ахат. Смятам, че на всички ни писна от комерса Эвеэди. много го уважавам, но Любо Малковски эаслужава повече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mo6no 27.03.2007 19:54:47 отговори + 0 0
Ер Малък са по-добри от Ахат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2007 19:30:51 отговори + 0 0
Да добавят Ер Малък и съм навит Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Queen_Diamond 27.03.2007 18:36:16 отговори + 0 0
в крайна сметка няма абсолютно никаквно значение кой ще подгрява, защото Мейдън нямат нужда да ги подгряват - те просто те ИЗГАРЯТ след това така, че к'во ви дреме? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bruced 27.03.2007 18:31:21 отговори + 0 0
Mago de Oz ви го каза Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

emperor 27.03.2007 18:29:28 отговори + 0 0
Твардо сам за ер малък да подгряват.
Ако може да се уреди да свирят и те ще е чудесно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 27.03.2007 18:29:09 отговори + 0 0
Ми логично е дотолкова доколкото Ахат се води най-голямата хеви метъл група у нас блаблабла уотевър... само дето дебелия мазен Звезди не се трае вече.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mago De Oz 27.03.2007 18:13:19 отговори + 0 0
Смешници, сте ей! Айде кажете, една българска хеви банда, дето са я чували, повече от 100 човека? Бандата на Пешо от Горно-Надолнище ли да подгрява Майден? Или може би, някое кор групе? То няма нищо по-лесно от Фенс, да излезеш и да подгряваш Майден, нали така ? Има две групи, които могат и това са Ахат и Ер Малък, така че, няма какво да се жалвате! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 27.03.2007 18:05:14 отговори + 0 0
абе трибва нещо свежо да пуснат да подгрява.Имаме в БГ вече много нови бандички,нека те да се искефят...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2007 18:00:15 отговори + 0 0
ЕР Малък се събраха миналата година!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2007 17:56:16 отговори + 0 0
наистина от къде на къде точно тия ще подгрявят?Ахат ги гледах през 2003 като подгряваха Снейк и ви казвам повярвайте ми контрастта на сцената беше плачевен.Един дебел и мазен Звезди и един невероятно наелектризиращ Ковърдейл и компания.Ами в България отдавна има вече 100пъти по-добри от Ахат.Аман от връзкари .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2007 17:50:13 отговори + 0 0
че коя друга бг грепа може да съперничи на ахат - ако не броим ер малък, които на практика не съществуват отдавна? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2007 17:49:24 отговори + 0 0
Ахат без Божидар Главев да ме извиняват..... Просто едни много добри изпълнители и нищо повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иван 27.03.2007 17:42:21 отговори + 0 0
Малко несправедлива работа е това с Ахат.Един албум и опит за друг-като цяло не особено активна група , но дойде ли такъв концерт-хайде Ахат та Ахат.Дет се вика други групи трудно могат да се вредят от тях - независимо от качествата - то и връзките са си от значение...За жалост българска работа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агентът-Провокатор 27.03.2007 17:21:38 отговори + 0 0
А ще чуем ли новите парчета на 4.06.? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bruced 27.03.2007 17:11:09 отговори + 0 0
мда, главев е истински гений. няма друго обяснение как 10ината песни, които е написал са толкова култови и до днес. единствения, който може да му съперничи е малковски. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 27.03.2007 16:55:21 отговори + 0 0
Хех, супер! К'во по-хубаво и логично от това най-яката българска група да подгрява на Мейдън...Ако успеят новите парчета да ги включат и в сетлиста ще е прекрасно! Надявам се да са в духа на "Походът", четох някъде интервю със Звезди, че мислели да направят нещо такова съвсем скоро...Стискам палци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fucked-Bizzar 27.03.2007 16:45:40 отговори + 0 0
Слушаме ги тук и там, но това е положението. Най добрата хеви метал група у нас да не кажа единствената.На Който не му изнася на палатка, както се казва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".